Lifestlye AUTO

Cadillac CTS Sport Wagon stiže 2009.

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

U Pebble Beachu je pred nekoliko dana Cadillac premijerno predstavio luksuzni sportski karavan CTS Sport Wagon, koji će u prodaji će na europskome tržištu biti od ljeta 2009. Ovaj… više »

Agresivniji dizajn i bolje performanse za BMW 6

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

BMW 6 kupe i kabriolet od sada je dostupan i sa novim sportskim paketom Edition Sport. Paket je namijenjen svim M verzijama i donosi optički puno agresivniji dizajn. Između ostaloga sadrži 19… više »

Jubilej Opela GT

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Prije 40 godina, u kolovozu 1968. predstavljen je sportski model Opel GT koji je podsjećao na umanjenu verziju američke Corvette. Gabariti ovog sportaša sa rasklopivim prednjim… više »

Razlike između vozača i vozačica

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Između muškaraca i žena postoje razlike kad je riječ o vozilima i vožnji, pokazali su rezultati istraživanja koje je provedeno u Njemačkoj na uzorku od 150.000 vlasnika vozila za… više »

Debi Golfa VI u Parizu

objavljeno prije 16 godina

Volkswagen je već sada objavio fotografije i najvažnije karakteristike Golfa šeste generacije, premda će svjetsku premijeru imati tek na autosalonu u Parizu.Novi Golf je dug 423 cm i… više »

Nastavlja se dominacija Opela na našem tržištu

objavljeno prije 16 godina

Prema rezultatima mjesečnog istraživanja hrvatskog tržišta, koje provodi agencija Promocija Plus, u srpnju je registrirano 8947 novih automobila. Prodaja je doduše za 5,2 posto… više »

Veyron kabriolet

objavljeno prije 16 godina

Svjetska premijera Bugatti Veyrona u kabriolet verziji sa pokretnim krovom održati će se 16. kolovoza na Concourse d’Elegance u Pebble Beachu u SAD. Službeni naziv mu je Veyron 16.4… više »

Talijanski admiralski brod

objavljeno prije 16 godina

Fiat Croma važan je automobil za Fiata. Premda je Fiat najiskusniji na svijetu u proizvodnji malih gradskih automobila, u povijesti je imao uspješni‚veliki automobil pod imenom… više »

POSLIJE 19 GODINA RAZVOJA STIGAO PRVI SERIJSKI MODEL NA GORIVE ĆELIJE

Počela proizvodnja Honde FCX Clarity

objavljeno prije 16 godina

Honda FCX Clarity, napredni automobil pogonjen vodikovim gorivim ćelijama, sišao je sa trake u prvoj tvornici na svijetu za proizvodnju vozila na gorive ćelije u Japanu. Poslije 19… više »

NOVI AUTOLINE PRODAJNO-SERVISNI CENTAR

Mercedes-Benz u Dugopolju

objavljeno prije 16 godina

Pravim scensko-glazbenim spektaklom začinjenim velikim vatrometom, u Dugopolju je otvoren prodajno-servisni centar AUTOlinea d.o.o. To je jedan od najvećih i najmodernijih prodajno-servisnih… više »

PARADA LJEPOTANA

Od Dina do Topolina

objavljeno prije 16 godina

Nedavno je u srednjevjekovnom gradiću Eggenburgu u Donjoj Austriji održan tradicionalni, 13. po redu Classic-Rallye nazvan Viva Italia. Natjecanje vremešnih, ali očuvanih,… više »

S gumama Continental Porsche jurio 409 km/h

objavljeno prije 16 godina

Jan Fatthauer je sa 9ff Porscheom GT9 i gumama ContiSportContact Vmax, na test stazi u Papenburgu postigao brzinu od 409 kilometara na sat.To je novi brzinski rekord sportske gume… više »

Honda u Parizu lansira Jazz u novom ruhu

objavljeno prije 16 godina

Premda se za vanjski dizajn nove Honde Jazz može kazati da je evolucija, a ne revolucija, na njoj su Japanci napravili brojne promjene... Zadržala je doduše najbolje karakteristike,… više »

Ka spreman za Pariz

objavljeno prije 16 godina

Prve fotografije druge generacije Fordovog gradskog mališana Ka pojavile su se na internetu, premda će premijeru imati tek u listopadu u Parizu. Ka će dijeliti platformu sa Fiatom 500… više »

RENAULT LAGUNA 2.0 dCi PRIVILEGE A/T

Luksuz i udobnost a’la carte

objavljeno prije 16 godina

Temeljena na izuzetno uspješnom nasljeđu, Laguna treće generacije donosi veliki broj noviteta, pri čemu je s krupnim prednjim svjetlima, niskom linijom krova i svjetlećim diodama,… više »

skrolaj na vrh