Lifestlye AUTO
loša vijest za nostalgičare

Prestaje proizvodnja megapopularnog Golfa jedinice

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Gotovo nevjerojatno zvuči vijest da se prestaje proizvoditi Golf I, automobil koji je prvi put proizveden prije 39 godina u Njemačkoj. Podružnica Volkswagena u Južnoafričkoj republici planira… više »

Mala pametna Toyota iQ

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Jednoga ćemo dana vjerojatno svi voziti ovakve male gradske automobile čiji ih je dizajn definirao vožnjom za jedno ili maksimalno dvoje ljudi. Ovaj maleni automobil dosta podsjeća na Smarta,… više »

Godišnji odmor s vašim limenim ljubimcem

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Upravo ste počeli razmišljati gdje biste se ove godine mogli zaputiti nakon što spakirate svoje kovčege i sjednete u svoj ugodan klimatiziran automobil? - Zašto se ne… više »

najprodavaniji automobil

Drastično pala prodaja Toyota

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Kompanija Toyota Motor priopćila je u četvrtak da joj je prodaja u prvom tromjesečju ove godine pala 27 posto, na 1,767 milijuna vozila, čime je ipak zadržala poziciju vodećeg svjetskog… više »

Počinje prodaja najjeftinijeg vozila na svijetu

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Najjeftiniji automobil na svijetu Tata Nano kreće u prodaju u četvrtak, a njegov proizvođač indijski Tata Motors i prodavači uvjereni su da će potražnja za njim biti snažna. Predbilježbe za… više »

Zračna avantura moćnog Mini Coopera

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

U jubilarnoj 2009. godini mnogi fanovi Minija diljem svijeta imaju prilike uživati u novim izvedbama BMW verzije ili u originalnoj - a novoj, brzoj i slatkoj 'makini'. No tu je i Mini… više »

nano

Auto od 2.000 dolara u prodaji

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Indijska tvrtka Tata u četvrtak je pustila na tržište najjeftiniji automobil na svijetu, Nano, s nekoliko mjeseci kašnjenja i uz bojazan da bi gospodarska stagnacija u Indiji… više »

Modeli za novu sezonu F1

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Ove je zime Formula One obavila kompletan redizajn svojeg bolida, promijenivši ga i iznutra i izvana. Troškovi razvoja koji su na razinama neprihvatljivim za trenutnu… više »

auto show

Sjaj i štednja u Genevi

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Na prvi je pogled bilo jasno kako je ovogodišnji moto bio spašavanje posrnule autoindustrije. Pa je naglasak bio na štednji, bilo novca ili štedljivim automobilima… više »

NANO

Indija predstavlja najjeftiniji automobil na svijetu

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Indijska automobilska grupacija Tata Motors predstavit će 23. ožujka najjeftiniji automobil na svijetu "Nano", priopćio je glasnogovornik kompanije. "Nano će službeno biti… više »

MA KAKVA KRIZA?

Maybach ne mari za recesiju

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Iako je kriza već ozbiljno poharala svjetsku autoindustriju, neki proizvođači ne vjeruju u pesimistična predviđanja, ili barem žele ostaviti takav dojam. Maybach se tako odlučio poraditi na… više »

PRESTIŽNA SURADNJA

BMW i Mercedes-Benz intenziviraju planove o suradnji

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Dva njemačka prestižna automobilska branda BMW i Mercedes-Benz intenziviraju planove o udruživanju snaga na području istraživanja i proizvodnje, u nastojanju da srežu troškove u… više »

Toyota ipak prva na svijetu

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Japanska kompanija Toyota Motor pretekla je General Motors (GM) u utrci za mjesto najvećeg svjetskog proizvođača vozila koje je američki automobilski gigant držao 77 godina. GM je u srijedu… više »

Detroitska parada limuzina

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Recesija je pogodila i auto industriju, ma kako se detroitski spin doktori trudili prikazati NAIAS 2009 sjajnom izložbom najnovijih dostignuća. Svima je još u sjećanju vožnja mogula iz… više »

Najkvalitetniji automobil je Audi A6

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Vodeća njemačka i svjetska tvrtka za provedbu tehničkih pregleda vozila Dekra objavila je listu vozila sa zabilježenim najmanjim brojem kvarova iz koje proizlazi da je najkvalitetnije vozilo… više »

skrolaj na vrh