Lifestlye AUTO
NOVOSTI

Chevrolet predstavio potpuno novi Spark

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Svečanom prezentacijom u Mimari sinoć je u Hrvatskoj predstavljen novi Chevrolet Spark. Godinama najprodavaniji mini u Hrvatskoj moderna je interpretacija legendarnog Chevroletovog branda,… više »

PROBLEMI S VRATIMA

Hyundai povlači Sonate iz SAD-a i Južne Koreje

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Južnokorejska tvornica automobila Hyundai objavila je u srijedu da će povući modele Sonata, najuspješniji proizvod tvrtke, iz SAD-a i Južne Koreje zbog problema s elektronskim… više »

UČINKOVITO RJEŠENJE

Toyota pokrenula preventivni servis papučice gasa

objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca

Toyota je u Hrvatskoj pokrenula preventivnu servisnu akciju papučice gasa, priopćeno je večeras iz tvrtke Toyota Croatia. Toyota je za svojih osam modela vozila pokrenula preventivnu servisnu… više »

ELEKTROMOBILNA REVOLUCIJA

Upoznajte XD, prvi hrvatski automobil!

objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca

Automobilska industrija teško je pogođena gospodarskom krizom i korak po korak lagano se diže iz pepela. No, ona kreativna dizajnerska strana nije zakazala niti je kriza na nju… više »

zlatni volan

Od danas možete kupiti novu Opel Astru

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Od danas u prodaji se našla nova Opel Astra koja je već osvojila nagradu Zlatni volan u klasi kompaktnih vozila. Automobil čija je prodajna cijena 114.900 kuna, javno će biti… više »

mjera predostrožnosti

Dijabetičari prije vožnje trebaju provjeriti šećer u krvi

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Da bi se smanjila opasnost od prometnih nesreća, vozačima automobila koji imaju dijabetes stručnjaci su savjetovali da provjere razinu šećera u krvi prije nego što sjednu za… više »

šteta na limu

Automobil je najmanje siguran na parkiralištu

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Ako mislite da vam je automobil na sigurnom kad ga ostavite na parkiralištu, varate se jer je istraživanje novozelandske osiguravajuće kuće pokazalo da će automobil najvjerojatnije… više »

porez na auto

Nizozemska planira porez na vožnju automobilom

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Nizozemska je u petak objavila da će 2012. uvesti porez na prijeđene kilometre, a ukinut će porez na posjedovanje automobila, čime bi htjela prepoloviti prometne čepove i za 10 posto smanjiti… više »

novi rekorder

Najbrži auto na svijetu juri 418 km/h

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Keating TKR pretekao je za 6,15 km/h SCC Ultimate Aero TT koji se dugo osamljeno nalazio na vrhu najbržih automobila na svijetu koji se proizvode u seriji. Probno testiranje već je na prvom… više »

Kao iz SF romana

Pogled na budućnost: Tokyo motor show

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Radi uštede troškova mnogi strani izlagači zaobišli su Tokyo pa je Lotus bio jedini vanjski prezenter. No to nije spriječilo domaće izlagače da predstave svoje pomalo… više »

pozor!

Upalite svjetla svog automobila

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Prema članku 102. Zakona o sigurnosti prometa na cestama u razdoblju zimskog računanja vremena, za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svjetla. U slučaju da to… više »

najskuplji SUV

Sjedala automobila od kože kitovog penisa

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Najskuplji SUV na svijetu opremljen je ekscentričnim detaljima poput zlatom okovanih prozora, pokazivačima brzine od dijamanta i sjedalima presvučenim kožom kitovog penisa koja se smatra… više »

vizije

Automobili će u budućnosti sličiti biciklima

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Tri poznata proizvođača automobila iskoristila su nedavno završen sajam u Frankfurtu kako bi predstavila svoje najnovije vizije razvoja automobilske industrije. Renault, Volkswagen i… više »

NEMA BRIGE

Frankfurtski sajam automobila posjećen unatoč krizi

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Njemački savez autoindustrije (VDA) objavio je kako je 63. Međunarodni sajam automobila u Frankfurtu, koji se zatvara u nedjelju, posjetilo oko 850 tisuća osoba. Broj posjetitelja… više »

240 km/h

Motor na struju postavio svjetski rekord

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Proizvođač Mission Motors postavio je svjetski rekord sa svojim novim električnim motociklom - Mission One. Poduzeće si je zadalo cilj da za nekoliko godina prestigne benzince i potpuno… više »

skrolaj na vrh