Lifestlye AUTO
AUTO IZ SNOVA

Prodaje se kultni kabriolet 'najljepši auto na svijetu'

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Delahaye 175 S Saoutchik Roadster pravi je kabriolet iz snova a prati ga glas "najljepšeg automobila na svijetu". Svojedobno ga je vozila britanska glumica i seks simbol Diana Dors te… više »

ANTISTRES TERAPIJA

Uskoro automobilske klime s vitaminom C

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

"Želimo da se vozači osjećaju zdravije u automobilu nego izvan njega", rekao je jedan inženjer Nissana tijekom demonstracije vozila u Yokosuku. Proizvođač također namjerava opremiti svoje… više »

ELECTRO-FUTURE

BMW kreće električnim stazama

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Vodeći proizvođači automobila usmjereni su na zeleno i mnogi od njih već slijede rutu električnih vozila - a sad se priključio i BMW. Ne može biti slučajnost to što je BMW odabrao… više »

AUTO APP

Aplikacije za automobile učinit će vožnju istinski osobnim iskustvom

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Voljeli ga ili ne, Appleov iPhone je zauvijek promijenio način na koji ljudi koriste mobilne telefone. Danas za sve postoji aplikacija u sklopu iPhonea - od unajmljivanja automobila do… više »

BUDUĆNOST PROMETA?

Leteći automobil krenuo u proizvodnju

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Letjelica je dizajnirana kao lagani sportski avion, najmanji u kategoriji privatnih aviona, s maksimalnom težinom od 600 kg. No, proizvođači nikako nisu mogli zadovoljiti kriterije sigurnosti… više »

AURIS

Započela proizvodnja prve europske hibridne Toyote

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Najveći svjetski proizvođač automobila Toyota započeo je u svojoj tvornici u engleskom gradu Burnaston proizvodnju prvog europskog hibridnog vozila. Pod budnim okom britanskog ministra za… više »

MEGA PROJEKT

Autopia - najveći auto salon na svijetu gradi se u Turskoj

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Turska pokraj Istanbula namjerava izgraditi najveći auto salon na svijetu, smješten na pet katova i ukupne površine od milijun četvornih metara, objavila je građevinska tvrtka… više »

Automobil
TRŽIŠTA U NASTAJANJU

Peugeot Citroen - novi automobil za srednju klasu

objavljeno prije 14 godina

Francuski proizvođač automobila Peugeot Citroen odabrao je Španjolsku kao proizvodnu bazu za novi automobil koji će biti namijenjen kupcima na tržištima u nastajanju. Radi se o… više »

aston martin rapide
NOVI TREND

Sportski automobili dobivaju još dva mjesta za sjedenje

objavljeno prije 14 godina

Kad se govori o superautomomobilima, treba uzeti u obzir i neka ograničenja. Prvo, oni su vrlo skupi i većina nas ih nikada neće posjedovati. Drugo, vrlo se nepraktični prilikom dugih… više »

infinity essence automobil
STVARANJE IMENA

Infinity - ekološki prihvatljiv luksuz

objavljeno prije 14 godina

Kad je Infinity pokazao svoj stilizirani hibridni koncept Essence s pogonom na zadnje kotače u Pekingu, New Yorku i Ženevi na Auto Showu ranije ove godine, bio je to pravi hit - probudila se… više »

EKO AUTO

Daimler i Toyota zajedno razvijaju gorive ćelije za električna vozila?

objavljeno prije 14 godina

Njemački proizvođač luksuznih automobila Daimler i najveća svjetska automobilska grupa Toyota razmišljaju o zajedničkom razvoju gorivih ćelija za električna vozila, objavili su u… više »

KOMPOZITI

Izgled automobila budućnosti ovisit će o novim materijalima

objavljeno prije 14 godina

Istraživanja novih materijala koja su trenutno u tijeku mogla bi izmijeniti način izrade naših automobila, njihov izgled i to kako ih vozimo.   Automobilska industrija oduvijek je… više »

BUĐENJE ZMAJA

Kineska misija - postati prvi u proizvodnji električnih vozila

objavljeno prije 14 godina

Kina želi postati najveći proizvođač električnih automobila. Osim toga, automobilsko tržište u toj je zemlji preplavljeno kupcima koji po prvi put kupuju vozilo. A ako ste obraćali… više »

EKO VOŽNJA

Stanovnici Madrida svoje električne automobile pune u telefonskoj kabini

objavljeno prije 14 godina

Španjolska je u srijedu u madridskom predgrađu predstavila telefonsku kabinu u kojoj će ekološki osviješteni vozači moći napuniti akumulatore električnih automobila.… više »

Automobili

Predstavljamo HM Rent a car

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

HM rent-a-car je osnovala grupa mladih i optimističnih poduzetnika sa željom da udovolje klijentima kvalitetnom uslugom i najpovoljnijim cijenama. Praćenje svjetskih standarda i trendova… više »

skrolaj na vrh