Lifestlye AUTO
ZANIMLJIVO

Je li vaš rabljeni auto možda bio taxi?

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Oglasi su puni automobila koji su nekada služili kao taksi vozila. Kupci ih obično izbjegavaju zbog straha od dodatnog trošenja radi česte dugotrajne vožnje po gradu. No je li zapravo… više »

GUME

Cjelogodišnje gume najbrže rastući segment

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Popularnost cjelogodišnjih guma posljednjih je godina u vidljivom porastu. To potvrđuje i izvještaj Europske udruge proizvođača guma i gumenih proizvoda (ETRMA) koji… više »

STVARNO?

Mijenjaju se boje automobila

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Automobili se mijenju, no ne samo iznutra već i izvana, a svi su sada drugačiji nego što su bili... pa da vidimo o čemu se radi. Recimo, BMW je osmislio automobil koji može… više »

EH, DA...

Električni automobili, jednostavno rečenu, lažu

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Koliko su punjači električnih autmobila pouzdani i koliko se zapravo pune, pitanje je koje se uvijek provlači u pitanju - želite li imati električni automobil. Pa, kako se britanski magazin… više »

CARVERTICAL

Kilometraža se može promijeniti - i to svaka!

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Kupnja rabljenog automobila trebala bi biti uzbudljiva, ali nedostatak transparentnosti na tržištu rabljenih vozila je frustrirajuć. To se nije promijenilo s porastom popularnosti… više »

HAK

Goodyear EfficientGrip Performance 2 najbolje na testu

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Goodyearova guma osvojila je najbolji plasman na nedavno provedenom HAK-ovomtestu ljetnih guma. Testni vozači opisali su je kao izuzetno uravnoteženu, što znači da guma pruža… više »

NARAVNO

Koliko se rabljenih automobila uvozi iz Njemačke?

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Mnogi automobili započinju svoj život u jednoj državi, a zatim se u nekom trenutku presele u drugu. To posebno vrijedi za automobile iz zapadne Europe koji čine veliki dio tržišta… više »

STVARNO?

Volite li miris benzina? Imate problem...

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Miris benzina je, htjeli mi to ili ne, većini ljudi zapravo ugodan i vole ga, ma koliko čudno to bilo. S tim su se pitanjem uhvatili u koštac znanstvenici i došli do zaključaka… više »

UPS!

Koji auti najčešće imaju vraćen brojčanik kilometara?

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Vraćanja kilometraže vozila i dalje je uobičajena praksa na tržištu rabljenih automobila. Iako kupci postaju sve oprezniji kada se radi o prevarama vezanim uz automobile, novo… više »

STVARNO?

Uber treba specijalna vozila

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

"Razgovaramo s proizvođačima o posebno dizajniranim vozilima", rekao je na marginama godišnjeg sastanka Svjetskog ekonomskog foruma u Švicarskoj. Nije želio otkriti identitet… više »

ZNATE LI?

Koji je najoštećeniji i najčešće kraden auto 2022. godine?

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Koje su najzanimljivije činjenice s tržišta rabljenih automobila u 2022.? 2022. bila je izazovna godina, kako na tržištu novih, tako i na tržištu rabljenih… više »

ZANIMLJIVO

Isplati li se doista vjerovati prodavaču rabljenih automobila iz Njemačke?

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Mnogi pretpostavljaju da su rabljeni automobili iz Njemačke u dobrom stanju i da nemaju skrivenih nedostataka. Međutim, kada je srpski influencer Đorđe Aleksić s YouTube kanala Aleksić Moto… više »

GOODYEAR

Kakve su to održive gume?

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Goodyear je predstavil je demonstracijsku gumu koja sadrži 90 % održivih materijala. Osim internoga testiranja guma je uspješno prošla sve propisane testove. Testovi su dokazali… više »

ZANIMLJIVO

10 modela automobila čija će se vrijednost povećati

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Obično su automobili koji se najviše cijene rijetki, ekskluzivni i dobro očuvani. carVerticalovi stručnjaci za automobile sastavili su popis automobila čija bi vrijednost u budućnosti… više »

SAMO? ;)

Samo 10 posto automobila ima skinutu kilometražu

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

Kada je riječ o tržištu rabljenih automobila, svaka europska zemlja suočava se sa sličnim izazovima. Bilo da se radi o prevarama s kilometražom, skrivenim oštećenjima ili čak… više »

skrolaj na vrh