Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
SAVJETI

Provjerite savjete za bezbrižnu ljetnu vožnju

objavljeno prije 10 dana i 1 sat

Bliže se ljetni godišnji odmori, a s njima i razdoblje istraživanja novih destinacija i otkrivanja nepoznatih putova. Kako bi vam ljetna vožnja bila ugodnija, Goodyear je pripremio… više »

AUTODIJELOVI

Najčešće kradeni autodijelovi: kako se zaštititi?

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Čak i ako je automobil parkiran na dobro osvijetljenom mjestu, lako može postati meta lopova. Provalnici često kradu automobilske dijelove koji se lako mogu skinuti i koje kasnije mogu… više »

GUME

Približava se 24 sata Le Mansa...

objavljeno prije 21 dan i 17 sati

U Goodyearu nastavljaju s ambicijama prema održivosti, što dokazuju najnovijim održivim inicijativama koje uvode u kategoriju LMGT3, u kojoj su ekskluzivni dobavljač guma.  Čuvena… više »

HMMM...

Isplati li se ulagati u klasične automobile?

objavljeno prije 22 dana

Dok neki ljudi ulažu na burzi, drugi više vole predvidljivija ulaganja poput klasičnih automobila. Klasični automobili proizvedeni prije više od 30 godina postaju sve… više »

STVARNO?

Najveću prosječnu kilometražu u Hrvatskoj imaju zeleni automobili

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Iako monokromatske boje poput bijele, sive i crne dominiraju tržištem polovnih vozila, automobili ovih boja ne koriste se nužno za duga putovanja. Najnovije istraživanje carVerticala,… više »

STVARNO?

Koje rabljene aute vole Hrvati?

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Iako je tržište rabljenih automobila posljednjih godina doživjelo turbulencije, ono i dalje raste. Zbog inflacije i rastućih kamatnih stopa, kupce sve više privlače polovna… više »

SAVJETI

10 najčešćih prevara kod kupnje polovnog automobila

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Traženje i kupovina polovnog automobila treba biti uzbudljiv proces, ali prevaranti mogu lako namamiti vozače na skupu pogrešku. Budući da su prevare na tržištu rabljenih… više »

NARAVNO

S premium gumama do ekonomičnije vožnje

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Od 15. travnja u Hrvatskoj više neće biti obvezna upotreba zimskih guma, stoga mnogi vozači već razmišljaju o odabiru sigurnih i udobnih guma za štedljivu ljetnu vožnju.… više »

STVARNO?

Hrvatski vozači preferiraju rabljene automobile iz Njemačke

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Mnogi rabljeni automobili uvoze se iz jedne u drugu državu kako bi se zadovoljila lokalna potražnja za vozilima. Njemačka, Francuska, Belgija i Italija najveći su izvoznici automobila u… više »

STVARNO?

Iznenađujuće činjenice o tržištu rabljenih automobila

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Iako je tržište rabljenih automobila s godinama postalo transparentnije, još uvijek ima mnogo prostora za poboljšanje. Prema istraživanju carVerticala, tvrtke za obradu… više »

ZNATE LI?

Koje su marke automobila s najvećom kilometražom?

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Različiti automobili služe u različite svrhe pa se njihova kilometraža nakon nekoliko godina može značajno razlikovati. Međutim, mali oglasnici puni su vozila s malom kilometražom po sumnjivo… više »

WOW

Hrvatska ima jednu od najdužih mogućih zatvorskih kazni za vraćanje kilometraže

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Vraćanje kilometraže na automobilima uobičajena je praksa na tržištu rabljenih vozila, što dovodi do financijskih gubitaka i za prevarene kupce i za državu. carVertical, tvrtka… više »

GUME

Goodyear je vozačima pripremio vodič o upotrebi zimskih guma u europskim zemljama

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

U vrijeme zimskih školskih praznika i godišnjih odmora, najljepše je počastiti se putovanjem, skijanjem ili izletom. Ipak, važno je znati da u različitim europskim… više »

ZNATE LI?

Nije pravo vrijeme za prodaju automobila

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Vrijeme prodaje automobila ovisi o nekoliko faktora kao što su vrsta vozila, lokacija i trenutačna situacija na tržištu. Međutim, odabir pravog doba godine također vam može… više »

CES

Goodyear na CES-u

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Na svom izložbenom prostoru na sajmu Consumer Electronic Show - CES - Goodyear se ove godine fokusira na napredne oblike mobilnosti kao što su inteligencija guma, virtualni… više »

skrolaj na vrh