Lifestyle
BITKA BEZ ZAROBLJENIKA

Kako se boriti protiv celulita

objavljeno prije 10 godina

Celulit je bolest današnjice koja je raširena čak i na djecu. Probajte se sjetiti neke bake koja je imala celulit? Teško. Razlozi su jednostavni, manjak fizičke… više »

ventilator klima vru?ina
SAVJETI

Skinite kilograme rashlađivanjem

objavljeno prije 10 godina

Skinuti kilograme možemo rashlađivanjem prostora u kojem boravimo, jer niže temperature stimuliraju rast tzv. smeđeg masnog tkiva, dok više temperature rezultiraju smanjenjem… više »

EH, DA ...

Zašto se debljamo s godinama?

objavljeno prije 10 godina

Kilogrami se ne nakupljaju samo od hrane, tvrde stručnjaci, već tu i godine igraju ulogu, no ne baš na način na koji obično mislimo. Naime, osnovni problem dolazi od gubitka… više »

SAVJETI

Kako usporiti starenje i izgledati mlađe

objavljeno prije 10 godina

Mladolikost je tražena, a pored raznoraznih estetskih zahvata i "čudotvornih" krema i pripravaka, postoje i prirodni načini kojima ćete izbrisati godine s lica i izgledati mlađi nego… više »

SAVJETI

Najbolja dijeta za poslovne žene

objavljeno prije 10 godina

Ako vam barem trećina dana prođe u sjedenju za računalom, uz neku brzu hranu koje ni ne znate koliko ste pojeli i grickalice, velika je vjerojatnost da već imate problema s kilogramima.… više »

MYTHBUSTERS

Nevjerojatne činjenice o vježbanju

objavljeno prije 10 godina

Vježbanje će vam učvrstiti tijelo i poboljšati zdravlje, no nije loše znati nekoliko činjenica koje se obično zaborave reći. Primjerice, sjedilački način života i rada ne može… više »

NAJZDRAVIJE

10 najboljih namirnica koje bi trebali jesti

objavljeno prije 10 godina

Vrlo često zaboravljamo da zdravu hranu imamo pri ruci, a da toga zapravo nismo ni svjesni. Većina ovih namirnica koje preporučujemo mogu se naći u svakom domaćinstvu, no ne koriste se… više »

UFF

Dijeta za skidanje sala s trbuha

objavljeno prije 10 godina

Masne naslage na trbuhu najviše frustriraju i najteže ih je skinuti, a nakupe se u trenu. Riješiti ih se možete isključivo kombinacijom tjelovježbe i prehrane, i to vježbi za… više »

OPASNO

Kako stres uzrokuje srčani udar

objavljeno prije 10 godina

Stres drastično povećava rizik za srčani udar, pokazalo je istraživanje provedeno na Harvardu, a zapravo se radi o aktivaciji matičnih stanica, što do sada nije bio poznat… više »

NOVOSTI

Volvo Made in China

objavljeno prije 10 godina

Švedski proizvođač automobila Volvo planira od 2015. godine svoje automobile proizvedene u Kini početi izvoziti u Rusiju i SAD.  Volvo 'Made in China' tako je realnost i… više »

SAVJETI

Kako se riješiti celulita na vrijeme

objavljeno prije 10 godina

Celulit uvijek dođe u središte zanimanja u ljetnim danima, iako bi se moglo reći da je prekasno za uklanjanje baš sve narančine kore do godišnjeg odmora. No, dobar savjet… više »

SJAJNO!

Brokula štiti organizam od zagađenja

objavljeno prije 10 godina

Brokula je superhrana čiji snažni antioksidansi i vitamin C imaju blagotvoran učinak na naš organizam, a jedno američko istraživanje provedeno u Kini otkrilo je i da učinkovito čisti… više »

SMEĐA, ŽUTA ...

Boje koje garantirano popravljaju raspoloženje

objavljeno prije 10 godina

Boje nam mogu podići rasploženje, pokazala su mnoga istraživanja, pa kad krenete na posao loše volje, nije zgorega znati kako popraviti dan vrlo brzo i doći kući, za promjenu, dobre… više »

LOOL

Zabavne i korisne činjenice o smijehu

objavljeno prije 10 godina

Smijeh, onaj iskren i iz srca ima puno koristi za naše fizičko i psihičko zdravlje, pa nije na odmet znati neke važne činjenice o smijehu koje će vas potaknuti na dobru zabavu s… više »

ANTIAFRODIZIJACI

Namirnice koje ubijaju želju za seksom

objavljeno prije 10 godina

Prirodni afrodizijaci poznati su tisućama godina i bez obzira na sve prijepore o njihovoj učinkovitosti i dalje su poželjne namirnice na stolu kad se spremamo na romantičnu večer koja treba… više »

skrolaj na vrh