« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Par trikova za vitku liniju

Kako biste došli do dobrog držanja, potrebno je i malo vježbe, pa krenite tako da ramena povučete unutra, držite ih prema dolje zajedno s lopaticama i jedne prema drugima

Držanje je ključno za izgled
Držanje je ključno za izgled (DeviantArt)
Više o

savjeti

,

vitka linija

,

držanje

Vitka linija je uobičajeni san većine žena, a kako biste došli do nje, ponekad je dovoljno primjeniti par ovih trikova koji ne uključuju dvije omražene stvari - dijetu i vježbanje.

Za početak vrijedi znati da je držanje ključno za izgled, jer možete vi biti vitki koliko god želite ako se držite kilavo i pogrbljeno. 

Stoga, ako poslušate samo neke od ovih savjeta, izgledat ćete puno bolje čak i kilogramima viška za koje ste do tada mislili da ih trebate obavezno skinuti kako biste dobro izgledali.

Kako biste došli do dobrog držanja, potrebno je i malo vježbe, pa krenite tako da ramena povučete unutra, držite ih prema dolje zajedno s lopaticama i jedne prema drugima. Zamislite da vam je među lopaticama loptica koju trebate zadržati da ne padne.

Držite glavu u ravnini s ramenima, pa povucite lopatice prema natrag. Glava će vam se samaprirodno poravnati s ramenima i neće više padati prema naprijed.

Za kraj, uvucite trbuh i vježbajte držanje trbuha u tom položaju. Tako ćete stvoriti privid ravnog trbuha i oslobodit ćete se tegoba u donjem dijelu leđa. 

25.07.2016. 13:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh