Lifestyle
SAVJETI

Proljeće je tu... a i peludna groznica lupa...

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Za neke to znači početak frustrirajućih i iscrpljujućih simptoma peludne groznice. Stanje, poznato i kao alergijski rinitis, uzrokuje alergijsku reakciju na pelud. Najzastupljenije je u… više »

MLJAC

Proljetna torta s jagodama za Majčin dan

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Početak svibnja posvećen je majkama - osobama koje nas uče bezuvjetnoj ljubavi, strpljenju i snazi. Ovaj vikend, kada se obilježava Majčin dan, idealna je prilika da im kroz slatko… više »

SAVJETI

Hrana za kosu

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Dakle, već se malo ušli u godine, a imate sve manje kose na glavi - gubitak kose javlja se kod mnogih ljudi i može biti uzrokovan raznim čimbenicima poput nedostatka željeza,… više »

SLANO

Slane grickalice koje možemo jesti

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Slane grickalice popularan su međuobrok u kojem mnogi uživaju. Nude hrskavost i ukusan okus kojemu je teško odoljeti. Međutim, najpopularnije slane grickalice su istovremeno vrlo… više »

HRANA

Hrana za manji trbuh

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Sezonska hrana koja se bori protiv upala igra ključnu ulogu u promicanju opće dobrobiti, osobito u područjima kao što su zdravlje crijeva i probava. Uključivanje ovih namirnica u… više »

SAVJETI

Što jesti kad imate autoimunu bolest?

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Poznato je više od 80 različitih vrsta autoimunih bolesti i od njih zajedno boluje oko 11-20 posto svjetske populacije. Među najčešćima su dijabetes tipa I, reumatoidni artritis… više »

SAVJETI

Prednosti mineralne šminke

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

I vizažisti i dermatolozi hvale efekt make-upa bez sintetičkih sastojaka, s kvalitetama koje koža voli. Upravo zato ćemo navesti neke od razloga zašto je mineralna šminka bolji… više »

SAVJETI

Najbolje bobičasto voće na svijetu

objavljeno prije 9 dana

Bobičasto voće nije samo izvrsnog okusa, već donosi i nevjerojatne dobrobiti za naše zdravlje. Bogato je vlaknima i čak može doprinijeti mršavljenju te poboljšati… više »

SAVJETI

Što se treba jesti u svibnju?

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

Svibanj je, ima na tržnicama svega - prijelaz na toplije, dulje dane omogućuje biljkama da rastu i napreduju, postajući ultimativni "dar" za naše stolove. Iako postoji mnogo izvrsne… više »

SAVJETI

Najbolja hrana protiv demencije

objavljeno prije 10 dana

Demencija nije specifična bolest, već je opći izraz za oštećenu sposobnost pamćenja, razmišljanja ili donošenja odluka koja ometa obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Iako… više »

SAVJETI

Kako pripremiti zdrav doručak

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Doručak je obrok koji pokreće naš dan i pruža nam energiju za sve što nas čeka. Stoga je važno odabrati hranjive namirnice koje će osigurati dovoljno nutrijenata za optimalno… više »

STVARNO?

Koje rabljene aute vole Hrvati?

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Iako je tržište rabljenih automobila posljednjih godina doživjelo turbulencije, ono i dalje raste. Zbog inflacije i rastućih kamatnih stopa, kupce sve više privlače polovna… više »

SAVJETI

Zašto bi ujutro trebali pojesti orašaste plodove

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Dakle, kao što dobro znamo, vlakna su vrlo važna za redovito obavljanje nužde, a jedan od najboljih načina kako unijeti vlakna u organizam jest prehranom. Dijetetičarke Annette Snyder… više »

ZDRAVLJE

Tri najgora izvora ugljikohidrata

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

Ugljikohidrati su, kao što već jako dobro znamo, temeljni dio naše prehrane i osiguravaju energiju za naše dnevne aktivnosti. Međutim, nisu svi ugljikohidrati jednaki.… više »

NAGRADE

De'Longhi Rivelia s 3 dizajnerske nagrade

objavljeno prije 12 dana

De'Longhi, svjetski poznati lider u kućanskim aparatima s ponosom objavljuje kako je njegov najnoviji, potpuno automatski aparat za kavu Rivelia uz čak tri nagrade IF Design Awards osvojio i… više »

skrolaj na vrh