Lifestyle
SAVJETI

Zašto zijevamo i ostala pitanja na tu temu

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Što se tiče zijavanja, te se situacije jako razlikuju jedna od druge i nijedna od njih nema veze sa spavanjem. Stoga zaključujemo da se zijevanje ne odnosi samo na trenutak kada idete… više »

SAVJETI

Vježbanje na poslu

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Nije dobro ni za dušu ni za tijelo početi jako i naglo vježbati, pogotovo nakon blagdana. Stoga je nevidljiva gimnastika savršena za sve starosne kategorije. O čemu se radi?… više »

SAVJETI

Nije baš sad vrijeme za kavu... ili ipak je?

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Kava može smanjiti rizik od dijabetesa tipa 2, pomoći kod zdravlja srca i mozga te potaknuti gubitak težine i produžiti život. Ali, ako patite od ova tri simptoma, možda je vrijeme da… više »

SAVJETI

Zašto bi trebali piti magnezij nakon tridesete?

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Davanje prioriteta magneziju kao dijelu holističkog pristupa zdravlju nakon 30. godine života može pridonijeti živahnijem i ispunjenijem životu. Evo sedam dokazanih načina na koje magnezij… više »

RECEPTI

Food blogeri objavili recepte za Veganuary

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Ušli smo u siječanj, mjesec u kojemu su svi skloni donošenju zdravijih i boljih životnih odluka. Jedna od najboljih koju svaki pojedinac može donijeti je prelazak na biljnu… više »

CES

Goodyear na CES-u

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Na svom izložbenom prostoru na sajmu Consumer Electronic Show - CES - Goodyear se ove godine fokusira na napredne oblike mobilnosti kao što su inteligencija guma, virtualni… više »

Koliko je zdrava nordijska kuhinja?

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Ljudi su se do sada u potrazi za trendovima u modi, ili opremanju doma, okretali Skandinaviji, a zadnjih godina to čine u pogledu hrane, piše njemačka novinska agencija… više »

VANJSKI ČLANAK

Muška elegancija: Vodič kroz stil

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Košulje kao temelj muške garderobe Košulja je temelj svake elegantne muške garderobe. Birajući košulju, prije svega treba obratiti pažnju na njen kroj i… više »

SAVJETI

Par znakova da vam se jetra oporavlja nakon blagdana

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Tek toliko da znate (ako baš stvarno volite alkohol), opseg potencijala zacjeljivanja jetre može ovisiti o početnom oštećenju i svim povezanim komplikacijama. Korak broj jedan… više »

SAVJETI

Što se može dodati u kavu?

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Jutarnja, a bome i ostale kave su uvijek dobre i čekaju se nestrpljivo, no treba paziti što se u njih stavlja... naime, mnoge popularne aditive poput umjetnog šećera i namaza s… više »

IMUNITET

Kako izgurati do proljeća s imunitetom

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Zima, temperature, boleštine koje se šire na sve strane - premda je gotovo nemoguće izbjeći baš sve infekcije, možete učiniti nešto više kako biste izbjegli… više »

SAVJETI

Što bi trebali jesti u kojim godinama?

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Uvođenje pravilne prehrane u različitim životnim fazama ključno je za održavanje optimalnog zdravlja i prevenciju različitih bolesti. Ishrana se mijenja kako starimo, a pridržavanje… više »

SAVJETI

Kako odabrati pravi orbitrek

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Orbitrek - koje su razlike među njima? Koje su bitne razlike između pojedinih orbitreka?Ako ne znate, orbitrek je onaj sobni bicikl na kojem stojite i njegove se ručice pomiču. Takav sobni… više »

SAVJETI

Kako skinuti višak blagdanskih kilograma?

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

U blagdanskoj atmosferi, lako je izgubiti osjećaj za ravnotežu i umjerenost u jelu. Rezultat? Kilogrami koji su se neprimjetno nakupljali, sada su postali vidljivi i opipljivi, a do ljeta je… više »

SAVJETI

8 stvari mogu usporiti starenje

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Tko ne bi volio što duže ostati mlad? No, brojne manje poznate prakse doista mogu značajno pridonijeti usporavanju procesa starenja. Osim krema i zdravih napitaka, ovi životni izbori… više »

skrolaj na vrh