Lifestyle nema prethodne stranice
SAVJETI

Što jesti da nemate problema sa željezom?

objavljeno prije 1 sat i 31 minutu

Željezo je jedan od minerala koji su nam neophodni za različite metaboličke procese, uključujući sintezu DNK i proizvodnju energije. Važno je da razina željeza u organizmu bude prilagođena… više »

SAVJETI

3 ugljikohidrata koji skidaju kile sigurno

objavljeno prije 16 sati

Vjerovali ili ne, nisu svi ugljikohidrati odgovorni za debljanje. Iznenađujuće je da neki ugljikohidrati mogu biti ključni za osiguravanje energije, podršku metabolizmu i sagorijevanje… više »

SAVJETI

Što se NE pije nakon 3 popodne

objavljeno prije 18 sati i 59 minuta

Vjerovali ili ne, nevjerojatnih osam od 10 odraslih osoba iskusiti bolove u leđima u nekom trenutku svog života. Ovo stanje ne samo da utječe na naše svakodnevne aktivnosti, već može… više »

STRAVA!

Sjemenke za mršavljenje

objavljeno prije 23 sata i 35 minuta

Svi stalno govore kako imaju višak kila, a većina tih razgovora se vodi uz neku "malu" čokladicu ili neko pecivo za doručak u firmi. E pa, ako to tako radite, normalno je da imate… više »

SAVJETI

Možete li se dići iz kreveta kad pada kiša?

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Zašto kišni dani toliko utječu na našu energiju i raspoloženje? Psihologinja dr. Rachael Molitor sa Sveučilišta Coventry objašnjava zašto nam je… više »

SAVJETI

Trebali bi piti čaj od đumbira... evo i zašto

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Đumbir dolazi od biljke iz obitelji Zingiberaceae. Većina nas je upoznata s konzumiranjem njegovog korijena za dodavanje jedinstvenog, ljutkastog  okusa jelima i začinima mnogih… više »

JESEN

Najvažniji vitamini i minerali u jesen

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Tijekom jeseni važno uzimati vitamine C, D, B i magnezij. Kako kaže, vitamin D pomaže tijelu prilagoditi cirkadijalni ritam usred skraćivanja dnevnog svjetla te je važan za imunitet i… više »

PROBAVA

Pet fermentiranih namirnica ključnih za poticanje probave

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Ovih pet fermentiranih namirnica ključno je za poticanje probave: 1. Tempeh Najbolji prijatelj tofua, tempeh se pravi od fermentiranih sojinih zrna koja su stisnuta u čvrsti blok.… više »

COOL

Godinama najtraženiji komad odjeće je tu!

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Kada je najpoznatiji hrvatski modni brand ELFS davne 2007. godine lansirali prvu plišanu trenirku, nisu mogli ni predvidjeti njezin nevjerojatan uspjeh i dugovječnost. Ovacije koje je… više »

SAVJETI

Voće koje jedu najdugovječniji

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Papaje, tropsko čudo prirode, poznato i kao "voće dugog života", nije samo voće, već simbol vitalnosti i mladosti za ljude u Plavim zonama diljem svijeta. U regijama Nicoya i Loma Linda… više »

SAVJETI

Četiri ugljikohidrata koja doprinose mršavljenju

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Iako se u svijetu dijeta ugljikohidrati često demoniziraju, iznimno je važno uključivati ih u svoje obroke ako želimo nahraniti svoje tijelo i održati ga zdravim. Naravno, nisu svi… više »

SAVJETI

Zašto je dobro jesti gljive?

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Počela je sezona gljiva. Oko 200 vrsta se smatra jestivima. Iako su zdrave te pune antioksidansa i proteina, s gljivama treba biti oprezan. Sadrže mnoge minerale, poput selena, kalija, bakra,… više »

SAVJETI

Kako se riješiti visceralne masnoće

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

Visceralna masnoća može predstavljati ozbiljan rizik za zdravlje, te je povezana s raznim stanjima poput srčanih bolesti, dijabetesa i upala. Potkožna masnoća, naravno, leži odmah ispod kože,… više »

SAVJETI

Koliko bi trebali vježbati jer sjedite po cijele dane?

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Koliko bi bilo pametno vježbati zato što sjedite cijele dane? Zašto? Zato što jednostavno nije zdravo toliko sjediti, a sigurno samo mali promil ljudi tijekom dana odluči… više »

SAVJETI

Kako poboljšati zdravlje mozga?

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Važno je obratiti pozornost na hranu koja negativno utječe na mozak, jer je znanstveno dokazano da prehrana može utjecati na zdravlje mozga. "Mozak čini otprilike 2 posto naše tjelesne… više »

skrolaj na vrh