Kultura
NAGRADNJAČA

Nagradna igra: osvoji 10 Bon Jovi albuma!

objavljeno prije 13 godina

Povodom velikog koncerta Bon Jovija u Zagrebu 8. lipnja, službeni fan club Bon Jovija organizira nagradni natječaj samo za lokalne fanove! Nagradni natječaj otvoren je svim regionalnim… više »

PUBLIKA NEMA UKUSA

Porin: Hit godine je "Bižuterija" Jelene Rozge

objavljeno prije 13 godina

Nagrada za hit godine jedina je kategorija o kojoj je telefonskim glasovanjem odlučila publika, dok su za ostale glasovali članovi stručnog žirija. Porina za pjesmu godine dobila je skladba… više »

STAND UP

Tjedni program Studija smijeha 16. - 22. svibnja

objavljeno prije 13 godina

Od Open Mica u ponedjeljak, preko gosta iz Velike Britanije u utorak, standardnih postava u srijedu i četvrtak, petak se posvećuje kubanskoj glazbi, pićima i zabavi, subota donosi… više »

SPEKTAKL

Počinje prodaja ulaznica za koncert George Michaela

objavljeno prije 13 godina

Prodaja ulaznica za veliki koncert Georgea Michaela počinje u ponedjeljak, 16. svibnja na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Vijest, koja je oduševila sve fanove ovog… više »

KONCERT

Overflow u Tvornici

objavljeno prije 13 godina

Nakon premijernog vatrenog koncertnog krštenja novog albuma "Hit Me" u Koprivnici, Overflow sprema još jedan atraktivni koncertni spektakl povodom promocije novog albuma u… više »

PREMIJERA

Putnica Mističnog teatra digla publiku na noge

objavljeno prije 13 godina

Krajnje neuobičajena predstava za hrvatske prilike ... To je ono što sumira iskustvo s premijere plesne predstave Piutnica Mističnog kazališta u kazalištu Trešnja.… više »

46. ZAGREBAČKI SALON

Jasen Mesić otvorio ovogodišnji Zagrebački salon

objavljeno prije 13 godina

Nacionalna izložba svježih likovnih ostvarenja i godišnji presjek suvremenog stvaralaštva posvećena je umjetnostima, arhitekturi i urbanizmu, a ove je godine organizator ULUPUH.… više »

ROLLING STONE

Stairway to Heaven najveća rock balada svih vremena

objavljeno prije 13 godina

Rolling Stone, kao najugledniji rock časopis na svijetu, redovito provodi ankete za najbolje pjesme svih vremena u raznim kategorijama, a posljednja od njih je bila rock balada. Iako se možda… više »

GODIŠNJICE

Aurora slavi 20 godina postojanja

objavljeno prije 13 godina

Aurora je od samog svog početka glavna uzdanica Dalmacije kad je riječ o elektronskoj glazbi i svim njenim smjerovima kao i klub koji je uspio dovesti prvog stranog dj-a na to područje te… više »

SPEKTAKL

Rasprodana zapadna tribina za Bon Jovija

objavljeno prije 13 godina

Bend, koji je skoro tri desetljeća na sceni, ponosno nosi titulu ambasadora američkog rock and rolla. Do sada je njihove live nastupe vidjelo više od 34 milijuna ljudi na svijetu, a u… više »

ZAGREBAČKA FILHARMONIJA

Filharmoničari u čast velikom Gustavu Mahleru

objavljeno prije 13 godina

Nakon koncerta posvećena Franzu Lisztu, orkestar Zagrebačke filharmonije naklonio sejoš jednome glazbenom geniju - Gustavu Mahleru u povodu 100. obljetnice smrti. Tako se naš… više »

KONCERTI

Jesu li Kinezi cenzurirali Boba Dylana?

objavljeno prije 13 godina

Iako na svojim prvim koncertima u Kini nije odsvirao svoje dvije najpoznatije protestne himne "Blowin' in the Wind" i "The Times They Are A-Changin", Bob Dylan odbacuje kritike da… više »

SPEKTAKL

The Pogues u Zagrebu 14. srpnja

objavljeno prije 13 godina

Kultni irski punk-rockeri The Pogues napokon stižu u Zagreb 14. srpnja kada će održati koncert na Šalati! Bend kojeg je 1981. u Londonu osnovao pjevač Shane MacGowan stižu u Zagreb u… više »

GRADSKA KNJIŽNICA

BOOKtiga - međunarodni festival pročitanih knjiga u Poreču

objavljeno prije 13 godina

U Poreču je danas počela četvrta Booktiga, festival pročitanih knjiga, svečanim otvorenjem u Galeriji Sinčić, u kojoj je u tom povodu otvorena i etnografska izložba "Izložba drugačijih… više »

KNJIŽEVNO-ZNANSTVENI SKUP

U Rovinju počeli Šoljanovi dani

objavljeno prije 13 godina

Interaktivnom literarnom radionicom s Božicom Jelušić u Osnovnoj školi "Vladimira Nazora" danas je u Rovinju počeo 16. književno-znanstveni skup Dani Antuna Šoljana. Skup… više »

skrolaj na vrh