« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
INMUSIC 2014

Prestavljen INmusic 2014.

Organizatori INmusic festivala najavili bogati blagdanski paket i suradnju s Ožujskim pivom i OTP

Predstavljen novi INmusic
Predstavljen novi INmusic (INmusic)
Više o

ulaznice

,

OTP banka

,

predstavljanje

,

cijena ulaznica

,

blagdanski paket

,

Ožujsko pivo

,

INmusic 2014

Na današnjoj su press konferenciji u zagrebačkom Žuja Pubu organizatori INmusic festivala predstavili nastavak suradnje s Ožujskim pivom kao powered by sponzorom festivala te najavili suradnju s novim partnerom festivala - OTP bankom. Organizatori su također predstavili poseban INmusic blagdanski paket koji će se naći u prodaji od 19. studenog.

Blagdanski INmusic paket sadržavat će festivalsku majicu, dvije limenke Ožujskog piva, festivalsku ulaznicu te vaučer OTP banke za ugovaranje MasterCard PayPass prepaid kartice s pologom od 100 kuna. Zamišljen kao idealni blagdanski poklon za bližnje, INmusic paket će tako biti dostupan u prodaji do 31. prosinca ili do isteka zaliha. Deveto izdanje INmusic festivala održavat će se na idealnoj festivalskoj lokaciji Otoka mladosti zagrebačkog Jaruna, i to od 23. do 25. lipnja 2014. godine.

Ožujsko pivo, kao powered by sponzor najočekivanijeg i najvećeg glazbenog festivala u Hrvatskoj, drugu godinu zaredom razveselit će sve „žedne" ljubitelje dobre glazbe i najprodavanijeg hrvatskog piva. Tako će sve one "rane ptičice" ili ranoranioce koji žele na vrijeme osigurati ulaznicu za slijedeće izdanje INmusic festivala powered by Ožujsko pivo, nagraditi s atraktivnim „Blagdanskim paketom" u sklopu nagradne igre putem Facebooka.

Prva u nizu aktivnosti koja će Žuja fanove povezati sa INmusicom i Žujom uključuje limitirane pakete koji sadržavaju sve potrebno za uživanje u opuštenom blagdanskom ozračju. O svim detaljima nagradne igre Ožujsko pivo će, uz organizatore i partnere festivala, na vrijeme obavijestiti sve fanove Žuje i ovog glazbenog spektakla. Svojim pokroviteljstvom Ožujsko pivo podržalo je jedan od neizbježnih festivala na karti najpoznatijih glazbenih događanja kako bi svim fanovima ponudio neponovljivi glazbeni doživljaj uz najomiljenije pivo u Hrvatskoj.

Organizatori su predstavili i novog partnera festivala, OTP banku, s kojima će osigurati logistiku "beskontaknog plaćanja" što će uvelike pojednostaviti kupnju hrane i pića na festivalu te omogućiti publici uživanje u koncertima i dodatnim sadržajima INmusica bez suvišnog čekanja u redovima.

"OTP banka prva je u Hrvatskoj omogućila beskontaktna plaćanja MasterCard PayPass karticama i ponosni smo što imamo priliku to ostvariti i na INmusic festivalu. Ovim inovativnim rješenjem svrstavamo INmusic na prestižnu listu svjetskih festivala koji koriste nove tehnologije. Posjetiteljima festivala osigurat ćemo jednostavnije, sigurnije i brže plaćanje kako bi se mogli opušteno prepustiti glazbi i zabavi. Vjerujemo da će se svi kupci blagdanskog paketa i prije samog festivala korištenjem naše kartice uvjeriti u njene prednosti, te je na samom festivalu sa zadovoljstvom koristiti. Organizirat ćemo i nagradne natječaje na Facebooku putem kojih ćemo dijeliti pakete ulaznica pa pozivam sve zainteresirane da nas redovito prate na fejsu", izjavio je Slaven Celić, član Uprave OTP banke.

Dodatni programi i sadržaji koji su publici predstavljeni protekle festivalske godine, a koji su jedinstveni i mogu se pogledati isključivo na INmusic festivalu, bit će unaprijeđeni te će biti predstavljeni i novi, o kojima će više govora biti u narednim mjesecima. Od poznatih sadržaja koje će publika imati prilike doživjeti na predjubilarnom devetom izdanju INmusica svakako su INteatar, RockIN' horse, Šuma Striborova, Balkan Party, Tko pjeva zlo ne misli i drugi.

Napomenimo još da je ove godine INmusic festival primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji ga je uvrstio među 10 svjetskih festivala koje treba posjetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dvije godine za redom među 50 najboljih festivala u svijetu te britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala.

INmusic blagdanski paketi mogu se naručiti putem Tisak Media Webshopa po cijeni od 329 kuna dok se regularne ulaznice mogu kupiti putem sustava Entrio po cijeni od 299 kuna (troškovi transakcije nisu uključeni u cijenu).

19.11.2013. 16:01:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh