« Film
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
BOX OFFICE

Thor i dalje suveren u američkim kinima

Thor je ipak zadržao vrh box officea sa solidnim prometom od 38 milijuna dolara i za ovaj tip filmova više manje uobičajenim padom gledanosti u odnosu na prethodni vikend od 55%

Thor se još dobro drži
Thor se još dobro drži (Arhiva)
Više o

box office

,

Thor 2

,

Legende u Vegasu

,

The Best Man Holiday

Iako je bio pod pritiskom komedije „The Best Man Holiday", drugi je „Thor" ipak zadržao vrh box officea sa solidnim prometom od 38 milijuna dolara i za ovaj tip filmova više manje uobičajenim padom gledanosti u odnosu na prethodni vikend od 55%. Nastavi li ovako, vjerojatno će dosegnuti 250 milijuna dolara.

No, najveće iznenađenje vikenda upravo je „The Best Man Holiday", inače nastavak komedije "The Best Man" stare 14 godina i u vrijeme originalne distribucije ne osobito uspješne. No, priča o okupljanju starih prijatelja na svadbi jednog od njih tijekom proteklih je godina u Americi zadobila kultni status pa je nastavak na sjajan način iskoristio tu popularnost, osobito kod afro-američke populacije.

Kako nije bilo drugih noviteta „Legende u Vegasu" čak su i popravile malo svoj položaj i popele se na treće mjesto rang liste s dosad zarađenih 46,9 milijuna dolara, dok je „Zločesti djedica" stigao do 90 milijuna.

Cijeli izvještaj s američkog box officea možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

18.11.2013. 09:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh