Kultura nema prethodne stranice
PRIJAVITE SE

Otvorene prijave za 33. Dane hrvatskog filma

objavljeno prije 5 sati i 16 minuta

Prijave su otvorene u sljedećim kategorijama: kratkometražni i srednjometražni igrani film (do 60 minuta) dokumentarni film animirani film eksperimentalni film namjenski film (uključuje i… više »

NAJAVE

Mudri Brk Festival objavio lineup po danima i otkrio bend iznenađenja

objavljeno prije 7 sati i 55 minuta

Line up je dovršen s bendom iznenađenja te dva DJ-a za koje bi bilo iznenađenje da nisu dio line upa. Gracin je četveročlani bend kojem je frontmen splitski… više »

NOVOSTI

“Hommage Galeti”- otvorenje izložbe i projekcija filmova u Galeriji SC i MM centru

objavljeno prije 10 sati i 17 minuta

Otvorenje izložbe Hommage Galeti održat će se u petak, 21. lipnja u Galeriji SC s početkom u 19 sati, a o čemu se radi, provjerite do 29. lipnja, radnim danom od 12 do 20… više »

INMUSIC #16

Vlado Martek stavlja točku na i impresivnog programa INmusic festivala #16!

objavljeno prije 10 sati i 47 minuta

Vlado Martek je pjesnik i umjetnik. Rođen je 1951. godine u Zagrebu. Diplomirao je književnost i filozofiju na Sveučilištu u Zagrebu. Autor je velikoga broja izložbi, instalacija,… više »

NAJAVE

Steel Panther s predgrupom u Tvornici

objavljeno prije 12 sati i 36 minuta

Damir Šimić - Shime hrvatski je gitarist koji je veći dio svoje karijere proveo u Los Angelesu gdje je snimao i svirao s imenima kao što su Tony McAlpine, Steve Stevens ili… više »

BRUNDANJE 2024

Najjači dvodnevni rock festival u Pivovari Medvedgrad

objavljeno prije 13 sati i 16 minuta

Glavna proslava 30. rođendana Pivovare Medvedgrad stiže u velikom stilu 5. i 6. srpnja u dvorište pivovare! Pripremite se za dobar provod jer Huzjanova 36 postaje epicentar glazbe,… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 17 sati i 47 minuta

Eto što ima The Bad Week, 21h - Route 66 Bad Daughter, 21h - MSU Smrdljivi Martini & Linija 109, 21h - klub Kontesa Phantasmagoria, 21h - Dva Osam Westsiders, 21h - Hard Place… više »

Kazalište i kino - raspored predstava za 21. lipnja

objavljeno prije 19 sati i 15 minuta

Kazališta i kina  - raspored predstava za danas, 21. lipnja Uspon i pad Johna Galliana, 19h - Dokukino KIC Ero s onoga svijeta, 19.30h - HNK San o Mileni, 19.30h - Gavella… više »

COOL

House of Flamingo napravio show

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

U prepunom klubu Boogaloo u subotu 15. lipnja kolektiv House of Flamingo priredio je svojoj već postojećoj i novoj publici show za pamćenje povodom 10. godišnjice djelovanja na… više »

PERFORACIJE

Stižu nam 16. Perforacije s pet premijera

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

U ova četiri dana programa, u Zagrebu će nastupiti eminentni umjetnici iz Hrvatske i regije kojima je zajedničko jedno - da pomiču granice angažiranosti, društvenog komentara,… više »

OSVRT

Zanimljivi i izazovni opus Željka Čurčića

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Slikar Željko Čurčić suvremeni je hrvatski likovni umjetnik, autor složenog opusa, čest izlagač na brojnim izložbama, nedavno je uspješno prezentirao izbor djela za retrospektivu u… više »

OSVRT

Sugestivni ciklus krajobraza Vladimira Vrljića Ankina.

objavljeno prije 5 dana i 8 sati

Jedan od svakako čestih motiva u kompleksnom opusu istaknutog suvremenog hrvatskog likovnog umjetnika, slikara Vladimira Vrljića Ankina jest i motiv krajobraza, fragmenti prirode, uglavnom… više »

OSVRT

Čudesne strukture svemira Mladena Žunjića

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Slikar Mladen Žunjić, neumorni i radoznali putnik kroz guste slojeve motiva i oceane boja, autor kompleksnog opusa ulja i akrila na velikim formatima platna, neprekidno nastavlja svoje… više »

NAJAVE

ESTERIORE BROTHERS u kolovozu stižu u Cave Romane

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Glazbeno putovanje braće Esteriore priča je koja se piše generacijama, počevši od 1970-ih s njihovim roditeljima. Naime, Mamma Rosa i Papà Toni oboje su bili glazbenici… više »

NAJAVE

Prijavite se na natječaj SC-a!

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

U tijeku su prijave za  samostalne i skupne izložbe, radionice, akcije, performansa, kustoske koncepcije, interdisciplinarne projekte za program Galerije SC u 2025. godini.… više »

skrolaj na vrh