Kultura nema prethodne stranice
OSVRT

Comedia dell arte Duška Šibla

objavljeno prije 15 sati

Suvremeni hrvatski likovni umjetnik, istaknuti akademski slikar Duško Šibl, kreator respektabilnog opusa, stvaratelj na više adresa, od Londona i Zagreba do Opatije i… više »

NAJAVE

TesseracT premijerno stižu u Hrvatsku

objavljeno prije 16 sati i 12 minuta

Britanski djent velikani TesseracT premijerno stižu u Hrvatsku! Ovom prilikom u Boogaloou 15. siječnja 2025. promovirat će svoj najnoviji album "War of Being". Njima će se na turneji… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 21 sat i 21 minutu

Eto što ima Koncert iznenađenja, 20.20h - Green River Fest više »

Kazalište i kino - raspored predstava za 3. kolovoza

objavljeno prije 23 sata i 49 minuta

Kazališta i kina  - raspored predstava za danas, 3. kolovoza Ljetne noći Teatra EXIT: Početak, 21h - Scena Ribnjak Kavana na Opatovini, 20h - Opatovina Twister 2, 21h -… više »

NAJAVE

11. NO Jazz festival puni lineup

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Malo se glazbenika u povijesti jazza pokazalo energičnijima, produktivnijima i snalažljivijima od Davida Murraya. Otkako je 1975. stigao u New York ovaj se izniman glazbenik vrlo brzo… više »

NAJAVE

Ljetni cirkuski kamp za djecu

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

Kamp je organiziran za djecu u dobi 8 - 13 godina kojima nisu nužno potrebna predznanja iz cirkuskih vještina. Fokus kampa je na stjecanju tehničkih predznanja i kondicije za zračne… više »

OSVRT

Raznovrsni motivi u opusu Renate Facan Kušec

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Akademska slikarica Renata Facan Kušec, suvremena je hrvatska likovna umjetnica autorica je kompleksnog i rafiniranog opusa specifičnog rukopisa. U nizu proteklih godina zanimale su je… više »

NAJAVE

Ed Sheeran u Zagrebu - 10 dana do najvećeg koncertnog spektakla u Hrvatsko

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Koncert Eda Sheerana je iza ugla - samo 10 dana prije nego što po prvi put stane na pozornicu zagrebačkog Hipodroma za svoje hrvatske fanove! I dok obožavatelji odbrojavaju i… više »

MUDRI BRK

Poznati su datumi za četvrto izdanje masu dobrog đira

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Mudri Brk Festival treću je godinu zaredom u Jelsu donio pregršt glazbe, a kroz pet dana festivala publika je mogla uživati u koncertima, radionicama za djecu,… više »

OSVRT

Arkadijski motivi u opusu Vladimira Vrljića Ankina

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Suvremeni hrvatski likovni umjetnik, slikar Vladimir Vrljić Ankin, autor impresivnog djela, izraziti kolorist, kontinuirano slika i danas u zagrebačkom atelijeru u središtu grada,… više »

NAJAVE

Šesto izdanje Festivala Buke protutnjat će Tvornicom

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Šesto izdanje Festivala Buke održat će se u zagrebačkoj Tvornici kulture! Festival Buke, poznat i pod nazivom Tvrdoval, po prvi put stiže u Šubićevu u petak, 6. rujna 2024.… više »

OSVRT

Motiv raslinja u opusu Vlade Tuđe

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Ne jednom se, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, slikar Vlasdo Tuđa, autor impresivnog opusa, čest izlagač na mnogobrojnim samostalnim izložbama širom svijeta, okrenuo njemu vrlo… više »

NAJAVE

Anne-Jan Reijn: Riding the edge

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

U nedjelju 4. 8. 24 u 19:00 u prostorima kluba MaMa, Preradovićeva 18 u Zagrebu pozivamo vas na prezentaciju rezultata istraživanja umjetnika Anne-Jan Reijna, koji je zadnji tjedan proveo na… više »

OSVRT

Ciklus cvijeća Renate Facan Kušec

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Cvjetni motivi česti su povijesti umjetnosti, umjetnici ih vole jer izražavaju vrlo precizno njihovu često vrlo složenu emotivnu situaciju. Cvijeće je jednostavno lijepo, privlačno, vrlo… više »

NAJAVE

Nihiloxica u Močvari 1. 8.

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Ljeto u Zagrebu u pravilu donosi koncertnu pauzu, ali da i u ove dane možemo svjedočiti atraktivnim koncertima pobrinuli su se Hangtime Agency i Vrelo zvuka. U njihovoj organizaciji u klub… više »

skrolaj na vrh