Iza ogledala
roswell ...

Obama otvara X-files?

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Ranije ove godine britanska je vlada skinula oznaku tajnosti s tisuća dokumenata vezanih uz susrete s NLO-ima i vanzemaljcima, a sada postoji prilično realna šansa da se isto dogodi i… više »

kao x-men

Djevojčica magnet privlači predmete dlanovima

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Malo dimitrovgradsko selo Željuše dom je slatkoj plavokosoj Jeleni Momčilov, koja osim zaraznog osmijeha ima još jednu moć, za koju za sada objašnjenja nema. Naime, mala… više »

američki izbori

Ispunjeno proročanstvo Kennedyja

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Senator Robert Kennedy izjavio je 1968. godine da se stvari u Americi mijenjaju takvom brzinom da je lako moguće da Afroamerikanac postane predsjednik za 40 godina. Kao što već zna… više »

DEŠIFRIRANJE NOSTRADAMUSA

Obama je Nostradamusov crni papa?

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Barack Obama je još tijekom kampanje postao omiljena meta lovaca na zavjere, kojima je i sam davao podosta štofa svojim podrijetlom, obiteljskim vezama i bliskim suradnicima.… više »

Pronađeni tragovi Jetija na Himalaji

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Skupina japanskih avanturista tvrdi da je na obroncima Himalaje, između Nepala i Tibeta, pronašla tragove mitskog bića Jetija - pola čovjeka pola majmuna. "Tragovi su dugi oko 20… više »

ufo bez vinjete

Ništa od invazije svemiraca u Sloveniji

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Prije dva dana trebao se dogoditi veliki susret Zemljana s izvanzemaljskim civilizacijama. Blossom Goodchild, australska glumica i spisateljica predvidjela je 14. listopada kao dan kada će se… više »

Jesmo li zaista sletjeli na Mjesec

objavljeno prije 16 godina

Bivši američki astronaut Charles Duke, koji je sletio na Mjesec 1972. kao član misije Apollo 16, održao je danas konferenciju na kojoj je govorio o iskustvima i dojmovima s puta na… više »

baba vanga:

3. svjetski rat počinje 2010.

objavljeno prije 16 godina

Iako je umrla prije 12 godina, slijepa bugarska proročica Vangelia Gušterova, poznatija kao Baba Vanga, slavu je stekla i izvan domovine zahvaljujući internetu i ispunjenim… više »

doći će ponovno

David Icke oduševljen posjetom Hrvatskoj

objavljeno prije 16 godina

Sva sreća da David Icke voli pisati, možda čak i više nego javno govoriti (iako je to teško zaključiti nakon njegovog nastupa u Zagrebu). U svom, uobičajeno opsežnom,… više »

prava nezgodna istina

Pljusak i pljesak za Davida Ickea

objavljeno prije 16 godina

„Standing ovation“ je izraz koji se uobičajeno koristi u opisu predavanja Davida Ickea, vodećeg svjetskog teoretičara zavjera i osobe koja je vjerojatno najmanje omiljena u… više »

Jeste li u zadnje vrijeme vidjeli Jima Morrisona?

objavljeno prije 16 godina i 3 mjeseca

U četvrtak, 3. srpnja, navršilo se trideset i osam godina od smrti Jima Morrisona pjesnika i pjevača koji je vjerovao da su u njemu duše indijanaca poginulih u prometnoj nesreći… više »

Stoti rođendan sibirske misterije

objavljeno prije 16 godina i 3 mjeseca

Što je protreslo Sibir 30. lipnja 1908. godine? Niti stotinu godina poslije ‘velike sibirske eksplozije’ stručnjaci ne mogu sa sigurnošću reći što je… više »

Avantura iz prapovijesti

objavljeno prije 16 godina i 3 mjeseca

Primitivni dio mozga, poznat po stručnom nazivu ‘ventral striatum’, iako nam se razvio još u prapovijesti, isključivi je krivac što se ljudi ‘navuku’ na… više »

"Pametni" u Boga ne vjeruju

objavljeno prije 16 godina i 3 mjeseca

Intelektualac ste, imate sveučilišnu diplomu i vjerujuete da Bog postoji? U tom slučaju spadate u 3,3 posto europske populacije, ili u sedam posto ako ste u SAD-u. Takvi su barem… više »

Boban krivotvorio lubanje

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Kristalne lubanje, koje se čuvaju u muzejima u Londonu, Washingtonu i Parizu, a od 60-ih godina su golicale maštu javnosti, navodno ne potječu od nekakve drevne američke civilizacije,… više »

skrolaj na vrh