« Iza ogledala
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci
kao x-men

Djevojčica magnet privlači predmete dlanovima

Jelenina energija također ometa signale mobitela, radia i TV-a

Jelena Momčilov
Više o

Jelena Momčilov

,

djevojčica magnet

,

Momčilov Željuša

,

X-men

Malo dimitrovgradsko selo Željuše dom je slatkoj plavokosoj Jeleni Momčilov, koja osim zaraznog osmijeha ima još jednu moć, za koju za sada objašnjenja nema. Naime, mala Jelena dlanovima privlači predmete, bez obzira na to od kojeg su materijala napravljeni.

Sve je počelo još prije četiri godine, kaže njena mama Slavica, kada je Jelena gledala emisiju na televiziji u kojoj je bila predstavljena djevojka koja može na sebe zalijepiti bilo što. Dijete k'o dijete, probalo i uspjelo?! Kad se mama vratila s posla, djevojčica joj je sve ispričala i demonstrirala svoje novostečene (ili novootkrivene) moći.

Mama je isprobala većinu predmeta u kućanstvu, a Jelena je uspijevala na dlanove zalijepiti ama baš sve. Za razliku od djevojke iz TV emisije, kod Jelene se ta moć manifestira jedino na dlanovima, koji privlače sve od mobitela, knjiga, novčića, pa čak i drvenih stolaca.

Štoviše, u par je navrata uspostavila kontakt s djecom koja joj odgovaraju po „vibri" i preko njih napravila istu stvar - držala bi drugo dijete za ruku, a predmeti bi bili zalijepljeni za ruku drugog djeteta sve dok ga Jelena ne bi pustila. Uz to, njena energija ometa signal mobitela kod, kako ona kaže, „loših ljudi", radio aparata i televizora, a mama tvrdi da može osjetiti vrelinu njenih ruku i s par metara udaljenosti kad se Jelena usredotoči na to.

Mali ljudski magnetić ide u prvi razred osnovne škole i inače se ni po čemu ne razlikuje od ostale djece svog uzrasta, niti ponašanjem niti nekim drugim fizičkim manifestacijama. Iako je profesor Pavle Premović s niškog PMF-a proveo neka ispitivanja, granice mogućnosti Jelene Momčilov ostat će još uvijek nepoznate jer roditelji ne pristaju na ispitivanja u SAD, koja je predložio prof. Premović. (metro-portal)

13.11.2008. 16:26:54
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    DemolitionMan
    13.11.2008. 20:50
    To su nova x-djeca koja će stvarno promijeniti svijet, a ne Barack Obmana. Promjena mora doći iznutra - čovjek mora postati ono što stvarno jest, utjelovljeni Bog, a ne ovca kojoj treba spasitelj. Lijepo je vidjeti da x-men nisu bili samo fikcija...
  2. avatar
    henrieta
    13.11.2008. 23:22
    utjelovljeni bog, Bog je vlastito ime
  3. avatar
    miroljubiv
    04.01.2009. 19:21
    Sjajno! Vjerujem da ima pametnih novinara koji će pronaći pokoje "indigo" dijete i ovdje, ili kristalno, svejedno.Da napokon završi era psihopata gurua koji šeću prostorom.Halo Metro-portal.hr objavite interview s Boriškom, pravim indigo djetetom iz Rusije.mali genijalac.
  4. avatar
    Jeremija
    31.05.2015. 14:02
    Pa to je sjajno videti takvo dijete ljubim ga ona prazni energiju tako što zabije prst u zemlju. POZDRAVLJAM SLAVICU!
  5. avatar
    Jeremija
    31.05.2015. 14:08
    Baba Jelene tacnije Ljubinka piski nasred sobe to je Jelena nasledila od nje jer baka prazni energiju mocajuci nasred obe a Jelena tako sto zabije prs u zemlju. POZDRAVLJAMO SLAVICU I NJENOG LJUBAVNIKA CICIJA I BAKU LJUBINKU IZ STARACKOG DOMA PRCEVAC
  6. avatar
    Đurđa-Zdenka
    31.05.2015. 14:13
    Baka Ljubinka voli da muze krave ustvati tako stvara negativnu energiju za X mena tj Jelene... Slavica je razcepena od kresanja.. Pozdrav!
  7. avatar
    Svetlana
    31.05.2015. 14:20
    Njena brizna baka Ljubinka nekontrolisano piski na sred sobe a nekad i sere ka ddojde gusto govno. Jelena privlaci predmete kao sto teta slavica privlaci jebace. IMA SPLESKANO DUPE VELIKE DUDE SA BRADAVICAMA. POZ
  8. avatar
    Jdja
    31.05.2015. 14:50
    Svake noci u 11 dolazi cici da stvara porodicu jelena je sada velika i ima 14 god. Vroma je lepa tj. (ne lici na coveka)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh