« Iza ogledala
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci
roswell ...

Obama otvara X-files?

Najbliži suradnici novog predsjednika podržavaju UFO entuzijaste

Barack Obama Roswell NLO
Barack Obama Roswell NLO (Arhiva)
Više o

Obama teorije zavjere

,

Obama X-files

,

UFO Obama

,

Obama NLO

,

Obama Roswell

,

Bill Richardson Roswell

,

John Podesta

Ranije ove godine britanska je vlada skinula oznaku tajnosti s tisuća dokumenata vezanih uz susrete s NLO-ima i vanzemaljcima, a sada postoji prilično realna šansa da se isto dogodi i u SAD. Naime, najbliži suradnici izabranog predsjednika Obame zalažu se za istu stvar.

John Podesta, bivši šef kabineta Bijele kuće za vrijeme Billa Clintona vodio je tada bitku s Kongresom oko projekta kojim se trebalo polako i kontrolirano objaviti više od 800 milijuna stranica dokumenata „Plave knjige" i ostalih X-filesa.

Cijelo desetljeće stariji i mudriji, Podesta i dalje tvrdi kako je vrijeme da se objave dokumenti stariji od 25 godina koji bi, u prvom redu, omogućili znanstvenicima da dobiju istinite podatke za otkrivanje prave prirode vanzemaljskog problema, indirektno dajući do znanja da takav problem postoji.

Podrška je stigla i od osvjedočenog ljubitelja NLO misterija Billa Richardsona, guvernera savezne države New Mexico, tvorca jedne od knjiga o Roswellu. Richardson otvoreno poziva Pentagon da se izjasni što se tada stvarno dogodilo, a teško je povjerovati da guverner jedne savezne države nema daleko bolji uvid u takve stvari od običnih ljudi.

Iako Obama ima naizgled veće i bitnije prioritete na početku svojeg mandata, možda gospodarska, financijska i naftna kriza upravo doprinesu otkrivanju tajni za koje se već desetljećima govori da mogu riješiti sve svjetske probleme. (metro-portal)

Obama je i inače omiljena tema Iza ogledala.

A zanimljiva su i Nostradamusova proročanstva koja se mogu ticati Obame.

02.12.2008. 19:35:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh