« Iza ogledala
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
ufo bez vinjete

Ništa od invazije svemiraca u Sloveniji

NLO u Sloveniji
NLO u Sloveniji
Više o

NLO

,

izvanzemaljci

,

nlo u sloveniji

,

Blossom Goodchild

,

invazija svemiraca

,

svemirci

,

svemirci u sloveniji

,

Federacija Svjetla

,

nlo u Ajdovščini

Prije dva dana trebao se dogoditi veliki susret Zemljana s izvanzemaljskim civilizacijama. Blossom Goodchild, australska glumica i spisateljica predvidjela je 14. listopada kao dan kada će se na Zemlju spustiti velik broj svemirskih brodova udaljenih civilizacija i uspostaviti kontakt.

Prema njenim riječima, kontaktirala su je bića iz Federacije Svjetla koja su najavila da će ne samo stići i pokazati se Zemljanima, nego da će i susret trajati tri cijela dana, kao bi svi mediji mogli snimiti i pokazati svijetu da postoje civilizacije izvan Zemlje. Susret se trebao dogoditi u Alabami.

Slično je predviđanje u svojoj knjizi iz 2004. godine iznio i puno poznatiji autor, Dannion Brinkley. Iako se na mjestu susreta ukazao priličan broj Zemljana, vanzemaljaca nije bilo. Za sada jedini trag koji navodi na mogućnost da predviđanja nisu bila pogrešna je snimka koju su napravili u Ajdovščini, gdje se nad gradom i bližom okolicom toga dana navodno ukazao pravi svemirski brod, koji je izazvao nestanak struje.

Doduše, slovenska Elektra tvrdi da nestanka struje nije bilo i da je sve bilo u redu, a lokalni su forumi popratili događaj s još nekoliko fotografija raznih autora. (metro-portal)

16.10.2008. 12:20:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh