Iza ogledala
OD ANTIKRISTA DO NLO-A

Najčudniji kultovi i sekte 20. stoljeća

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Ono što je luđačka organizacija jednom stručnjaku, drugi pak mogu smatrati religijom ili sektom što su termini koji imaju manju sociološku stigmu. Bez obzira na to koja… više »

SVEMIRCI

Stephen Hawking: Pogledajte kako izgledaju izvanzemaljci

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Fizičar Stephen Hawking, kojeg mnogi smatraju najpametnijim čovjekom na svijetu, dao je u dokumentarnom filmu na Discovery Channelu svoje viđenje vanzemaljskih bića. Hawking je siguran da… više »

APOKALIPSA

5 scenarija za smak svijeta

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Elementarne nepogode svake godine oduzmu na tisuće života, ali mogu li dovesti do smaka svijeta? Scenarija ima mnogo, sigurno je tek da ništa nije posve sigurno. Pritom je vjerojatno… više »

MISTERIOZNA POJAVA

Kineski aerodrom zatvoren zbog NLO-a?

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

NLO je opažen u letu iznad Hangzhoua, glavnog grada kineske provincije Zhejiang, a svijetlio je jakim bijelim svjetlom te ostavljao za sobom svijetli trag. Aerodrom Xiaoshan zatvoren je nakon… više »

CYBER COMMAND

Što znači tajanstveni kod na logotipu novog vojnog ogranka u SAD-u?

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Novoosnovani "U.S. Cyber Command" servis je američke vojske koji bi trebao koordinirati i štititi kompjutersku mrežu i vršiti napade na neprijateljske mreže. Najviše… više »

MISTERIOZNO LICE

Google Earth snimio Isusa

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Britanac Zach Evans, koji u slobodno vrijeme redovito koristi Google Earth, pretraživao je lokacije za godišnji odmor kad je na polju u Mađarskoj ugledao obrise lica Isusa. Polje se… više »

ŠTO JE OVO?

Krava na Tajlandu izlegla vanzemaljca?

objavljeno prije 14 godina

Stanovnici malog gradića na Tajlandu na drugi svijet su prema svim svojim važećim ritualima otpratili neobično stvorenje koje je izlegla lokalna krava. Ne isključuje se mogućnost da je "otac"… više »

SKRIVENO ZNANJE

Otkrivene tajne poruke drevnih Platonovih tekstova

objavljeno prije 14 godina

Naime, britanski akademici tvrde da su otkrili seriju tajnih poruka skrivenih i nekim od najutjecajnijih i najslavnijih djela antičkog svijeta. Kodovi sugeriraju da je Platon bio tajni… više »

GALERIJA UŽASA

Najčudnije mutirane životinje

objavljeno prije 14 godina

No, u ovoj galeriji osim nepoznatih primjeraka, možete pogledati i neke primjere mutacija životinja. Činjenica je da današnji razvoj tehnologije i industrije sve više utječe na… više »

TKO IH STVARA?

Krugovi u žitu opet se pojavili u Međimurju

objavljeno prije 14 godina

U nekoliko navrata nastajali su u Gornjem Međimurju slični krugovi. U žitu je nastao simbol križa međusobno povezan sa 12 krugova promjera 6 metara. Ova "konstrukcija" sa složenom formom… više »

ŠTO JE UNUTRA?

Misteriozna pećina otkrivena na Marsu

objavljeno prije 14 godina

Pretpostavlja se kako je pećinu formirala vulkanska aktivnost na Marsu. Rupa je široka oko 180, a duboka oko 115 metara. Clara Moskowitz s web stranice Space.com objašnjava… više »

SVEMIRSKE PRIČE

Crne rupe nastaju nakon kolizije galaksija?

objavljeno prije 14 godina

Ogromne crne rupe, jedne od najvećih izvora radijacije u svemiru, rezultat su sudaranja galaksija, tvrdi se u jednom istraživanju. Središta nekih galaksija stvaraju više… više »

BEZBROJ PITANJA

Jesmo li možda previdjeli izvanzemaljske signale?

objavljeno prije 14 godina

Prije nekoliko dana Hubble je prikazao snimke i fotografije na kojima se jasno vidi kako su svjetlosne pojave na Jupiteru posljedica pada meteora. I to je fascinantno jer činjenica da možemo… više »

MISTERIJI U ITALIJI

Iznad Vatikana snimljen NLO, a kod Rima krugovi u žitu?

objavljeno prije 14 godina

Tri vojnika koja su bila zadužena za sigurnost američke ambasade snimila su oko četiri sata ujutro tri misteriozne točke na nebu iznad Vatikana. Objekti su se nalazili na oko 100 metara… više »

PEDOMANTIKA

Čitanje iz nožnih prstiju i stopala - novi prozor ljudske duše?

objavljeno prije 14 godina

Ako imate kurje oko, to mnogo toga kazuje o vama. Barem tako tvrde oni koji navodno znaju čitati iz nožnih prstiju i stopala (baš kao i oni što čitaju iz dlana). Ti ljudi tvrde… više »

skrolaj na vrh