Iza ogledala
VJEČNI MISTERIJ

Čudovište Nessie viđeno u Australiji

objavljeno prije 14 godina

Čudovište za kojeg jedni sumnjaju da postoji, a drugi vjeruju da živi samo u jezeru Loch Ness na sjeveru Škotske, navodno se pojavilo u Australiji. Nekoliko očevidaca, naime,… više »

POPLAVE, POŽARI, PROVALE

13 više nije najnesretniji broj - čuvajte kuću na broju 33!

objavljeno prije 14 godina

Istraživači su, naime, otkrili najnesretniji kućni broj u Britaniji. Počnite brinuti ako živite na broju 33 jer ćete vjerojatno imati provalu, požar ili poplavu. S druge strane, oni koji žive… više »

PRAVO ČUDO?

Tisuće hodočasnika hrle vidjeti Isusa koji krvari

objavljeno prije 14 godina

Crvena tekućina je i snimljena kako teče s lica Isusa na crkvenom prikazu posljednje večere. Lokalni svećenik, otac Jorge Gandur, dodaje da krv dolazi iz jedne od rana na lijevoj strani čela… više »

NEPOZNATO STOVRENJE

Pravi gargojl viđen u Urugvaju?

objavljeno prije 14 godina

Nakon nekoliko dojava, policajci su odlučili istražiti mjesto očevida. Svjedoci tvrde da je biće bilo visine 25 centimetara, letjelo je, a smetala su ga i svjetla automobila. Vijest je uskoro… više »

SLIJEDI NAJGORE

Gerald Celente, futurolog, predviđa raspad sistema 2012., kriza počinje ove godine

objavljeno prije 14 godina

Čovjek koji je predvidio veliku burzovnu krizu 1987., raspad Sovjetskog saveza i terorističke napade na Ameriku, uvjeren je da će 2012. zavladati potpuni kaos. Futurolog Gerald Celente,… više »

SVEMIRSKI BIG BROTHER

Imamo dokaz da su izvanzemaljci ljudima ugradili čipove?

objavljeno prije 14 godina

Amerikanac Ron Noel uvjeren je da su ga više puta oteli izvanzemaljci, a njegovu tvrdnju potvrdio je i dr. Roger Leir koji mu je prije nekoliko dana iz podlaktice izvadio neobičan… više »

MRAK I KAOS

Sunce se budi, na pragu smo nove ere

objavljeno prije 14 godina

Scenarij iz najgorih noćnih mora mogao bi postati stvarnost - GPS, mobiteli, TV, radio i računala prestaju raditi, svijet ostaje bez struje, a Zemlja tone u mraku i potpunom kaosu. Ne radi… više »

RALJE?

Nepoznata vrsta ribe napala djevojčicu

objavljeno prije 14 godina

Neki mještani tvrde kako ovo nije izolirani incident. Djevojčica Loralye Daubaugh dobro se oporavlja od ozljeda. "Osijetila sam kao da me nešto prikliještilo", prisjeća… više »

ELEKTRIČNI IMPULSI

Iskustva bliska smrti posljednja su aktivnost umirućeg mozga

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Naime, istraživači koji su proučavali moždane valove umirućih pacijenata, otkrili su nalet električne aktivnosti u mozgu trenutak prije smrti. Liječnici sa George Washington medicinskog… više »

crvoto?ina svemir
ČETVRTA DIMENZIJA

Jesu li izvanzemaljci možda napustili svemir kakvog poznajemo?

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Ljudska je mašta nešto zaista fascinantno. Ako pogledate neke od najboljih  i najpoznatijih  znanstveno-fantastičnih filmova shvatit ćete da je čovjek sposoban… više »

EVOLUCIJA

Hoće li ljudi ovako izgledati u budućnosti?

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Australski student Ryan Hopwood čovjeka budućnosti vidi na vrlo neobičan način. Ima prste u obliku kuke, snažne noge i kožnate membrane uz pomoć kojih klizi zrakom. A to je zato što po… više »

SAMO ZA HRABRE

Prodaje se "Amityville horror" kuća

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Rezidencija s pet spavaćih soba bit će vaša za 1,15 milijuna dolara. Možda prevelika cijena ako uzmete u obzir da je 1974. šest članova obitelji DeFeo, koja je tamo živjela,… više »

KLIMATSKE PROMJENE

Izumiranje mamuta dovelo je do globalnog zahlađenja

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Brzo izumiranje mamuta uslijed širenja ljudske vrste po Americi prije 13.000 godina moglo bi objasniti klimatske promjene koje su se tada dogodile, piše stručni časopis Nature.… više »

PRIRODNA RAVNOTEŽA

Druidi uz pomoć kvarca i magneta smanjuju broj prometnih nesreća

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Austrijske vlasti tvrde da su druidi toliko uspješni u sprječavanju prometnih nesreća na crnim točkama da razmišljaju o širenju projekta na državnu razinu. Pored stupića… više »

ČUDA IZ BOSNE

Paul von Ward na Bosanskoj piramidi Sunca

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Na poziv osnivača Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" dr. Semira Osmanagića u posjeti Bosanskoj dolini piramida u Visokom boravio je američki znanstvenik i autor Paul… više »

skrolaj na vrh