« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
FRANKENSTORM

HAARP uzrokovao superoluju Sandy?

Pojačana aktivnost HAARP-a zadnjih dana naročito se intenzivirala danas, a snaga kojom se udara po New Yorku nije do sada zabilježena ...

Ono bijelo nad New Yorkom je najsnažnija aktivnost HAARP-a u povijesti
Ono bijelo nad New Yorkom je najsnažnija aktivnost HAARP-a u povijesti (haarpstatus.com)
Više o

teorije zavjere

,

HAARP

,

uragan Katrina

,

upravljanje vremenom

,

uragan Sandy

,

superoluja

,

izazivanje oluja

Čim je Sandy od obične tropske oluje postala prijetnja istočnoj obali SAD, čak i prije nego što je postala superoluja, frankenstorm i još pokoje strašno ime koje su joj nadjenuli američki mediji, teoretičari zavjera uprli su prstom u HAARP kao krivca.

Prisjetivši se razina aktivnosti HAARP-a prije, za vrijeme i nakon uragana Katrina koji je poharao New Orleans, pogledali su na kartu aktivnosti HAARP-a i imali su što vidjeti.

Kao što možete i sami vidjeti na gornjoj fotki, aktivnost HAARP-a čudnovato se poklapa s izgledom Sandy i snagom njezina udara na SAD. Što je još zanimljivije, očekivano vrijeme udara točno se poklapa s dolaskom visoke plime.

Ako je sada, za vrijeme oseke već poplavljen cijeli Atlantic City, najveći dio Queensa u New Yorku i još stotine naselja i gradova duž istočne obale, što će tek biti kad združeno udare Atlantski ocean i Sandy?

Aktivnost HAARP-a može se pratiti na stranici haarpstatus.com, koji je i izvor gornje fotke. Jasno se vidi postavljena legenda na vrhu sa snagom aktivnosti HAARP-a u ionosferi od 1 do 10. 

Ako se pitate što je to bijelo na mjestu New Yorka, to je snaga aktivnosti koja do sada nikad u povijesti nije bila zabilježena ...

Inače, HAARPStatus.com prati, zajedno s TheWeatherSpace.com anomalije u ionosferi koje bi mogle ukazati na izuzetno snažne vremenske poremećaje putem 28 senzora razmještenih širom SAD.

Pogledajte bilo koju sliku predviđenog udara Sandy i gornju fotku aktivnosti HAARP-a, pa zaključite sami što će se dogoditi u New Yorku. Uz sitan detalj za razmišljanje .. na fronti udara nalazi se 26 nuklearnih elektrana, od kojih je jedna, Oyster Creek u New Jerseyu, istog dizajna kao i Fukushima, samo je starija ...

Kad se gornjim podacima doda onaj o aktivaciji FEMA-inih kampova za žrtve superoluje, kao što je danas najavio Obama, dobivamo ... sigurnog pobjednika na izborima sljedeći tjedan?  

29.10.2012. 20:25:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ante Perković
    30.10.2012. 15:03
    Sva sreća da su zli znanstvenici iz Haarpa stavili sve svoje aktivnosti na internet, valjda im nije palo na pamet da bi to netko mogao vidjeti. Pssst. Nemojte im reći da su online!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh