Hrvatska

ZERP nema veze s granicom na moru

objavljeno prije 17 godina

KOMENTIRAJUĆI izjavu povjerenika za ribarstvo i pomorstvo EK Joea Borga, međunarodni stručnjak za pravo mora Davor Vidas izjavio je kako Zaštićeni ekološko-ribolovni pojas… više »

Američki mediji: Ulazak Srba u Vladu važan korak

objavljeno prije 17 godina

DNEVNI listovi i nacionalne TV mreže u Sjedinjenim Državama prenijeli su jučer agencijsko izvješće o izglasavanju povjerenja novoj koalicijskoj vladi premijera Ive Sanadera u Hrvatskom… više »

Mačekova agencija za marketing

objavljeno prije 17 godina

GLASNOGOVORNIK Vlade Ratko Maček odlazi s te dužnosti, na kojoj je od 2003., te osniva privatnu agenciju za politički marketing, odnosno strateški PR i krizno komuniciranje na području… više »

Prvi potez Vlade bit će uvođenje poreznog broja

objavljeno prije 17 godina

NOVIM hrvatskim ministrima danas je prvi radni dan. Tako će potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič već prvog radnog dana na sastanak pozvati ministricu pravosuđa Anu Lovrin kako bi… više »

NOVA VLADA Rončeviću MUP, Vukeliću MORH

objavljeno prije 17 godina

MANDATAR Ivo Sanader dogovorio je s koalicijskim partnerima kadrovsku križaljku za ustroj Vlade, koja će biti konstituirana u subotu. Ustupci HSS-u Kako bi udovoljio zahtjevima HSS-a, koji je… više »

Hrvatska dobiva novi Sabor

objavljeno prije 17 godina

KONSTITUIRAJUĆA sjednica šestoga saziva Hrvatskoga sabora, u kojemu će sjediti 153 zastupnika, održat će se danas. Luka Bebić bit će novi predsjednik Sabora, a Vladimir Šeks i… više »

Mijenjat će se putovnice i vozačke

objavljeno prije 17 godina

OSTVARE li se mjere iz koalicijskog sporazuma HDZ-a, HSSa i HSLS-a, hrvatske građane u iduće četiri godine očekuje promjena putovnica, prometnih i vozačkih dozvola. Naime, u poglavlju o… više »

Osječani idu na nove izbore

objavljeno prije 17 godina

KAO ŠTO su i najavili, vijećnici svih pet stranaka izabranih u Gradsko vijeće Osijeka jučer su podnijeli ostavke na svoje funkcije, čime su stvoreni preduvjeti da hrvatska Vlada već na… više »

Pritvor i istraga protiv policajca

objavljeno prije 17 godina

OPĆINSKO državno odvjetništvo u Bjelovaru zatražilo je pritvor i podnijelo istražni zahtjev protiv 33- godišnjeg bjelovarskog policajca D.F. osumnjičenoga da je počinio kazneno… više »

HUS traži mjere za zaštitu strandarda

objavljeno prije 17 godina

HRVATSKA udruga sindikata zatražila je jučer donošenje mjera za zaštitu životnog standarda građana koji je narušen valom poskupljenja energenata, hrane i komunalnih… više »

Ubio je jer nije pristala na seksualni odnos

objavljeno prije 17 godina

LUKA PEZELJ, 25-godišnjak iz mjesta Rošca u omiškom zaleđu, priznao je ubojstvo 21-godišnje Kristine Šušnjare. U iskazu koji je dao policiji u… više »

PRIPREME ZA RIJEČKI KARNEVAL

objavljeno prije 17 godina

JUBILARNI 25. riječki karneval, u sklopu kojega se u međunarodnoj ‘maškaranoj' povorci očekuje više od 10.000 maškara s oko 100 veselih alegorijskih kola, počet će… više »

‘Slovenija i Hrvatska kao stari bračni par’

objavljeno prije 17 godina

SLOVENIJA će Hrvatskoj dati potporu u uključivanju, no Hrvatska s druge strane mora poštovati dogovore s Europskom unijom, istaknuo je jučer slovenski veleposlanik u Hrvatskoj Milan… više »

Faber bez znanja MUP-a s Getoš

objavljeno prije 17 godina

SAVJETNIK ministra unutarnjih poslova Vladimir Faber samoinicijativno se i bez znanja i konzultacija s odgovornim osobama u MUP-u tajno sastao s Ana- Marijom Getoš, koju je navodno… više »

Odvjetnicu brani 20 odvjetnika

objavljeno prije 17 godina

ZAHTJEV ZA ODŠTETU Zbog nezakonitog rada zagrebačke gruntovnice i sutkinje Općinskog i Županijskog suda u njezinom predmetu, tužiteljica traži naknadu štete od 474.000 kuna.… više »

skrolaj na vrh