« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Faber bez znanja MUP-a s Getoš

MUP još utvrđuje moguće Faberove povrede službene dužnosti

SAVJETNIK ministra unutarnjih poslova Vladimir Faber samoinicijativno se i bez znanja i konzultacija s odgovornim osobama u MUP-u tajno sastao s Ana- Marijom Getoš, koju je navodno nagovarao da svoju sestru, optuženicu u slučaju ‘selotejp' Gordanu Getoš- Magdić nagovori da za ratne zločine u Osijeku optuži Branimira Glavaša u zamjenu za manju zatvorsku kaznu, potvrdili su iz MUP-a.

Djelatnici Odjela unutarnje kontrole, tvrde u MUPu, nastavljaju utvrđivati moguće Faberove povrede službene dužnosti. Faber, koji se jučer zbog interne istrage u MUP-u prije vremena vratio sa skijanja, podnio je prijedlog za pokretanje kaznenog postupka zbog kaznenog djela neovlaštenog snimanja i prisluškivanja počinjenog na njegovu štetu. On i dalje tvrdi da je cijeli slučaj vrhunska manipulacija ‘Nacionala i Ive Pukanića, koji ga kontinuirano napadaju već dvije godine'.

Magistrica kaznenog prava Ana-Marija Getoš kaže da se nakon svega boji, da je razgovor snimala za svoje potrebe i da je nevažno je li riječ o nedopuštenom snimanju. Također ističe da su na sastanku inzistirali Faber i koordinatorica udruge B.a.B.e. Sanja Sarnavka, premda oni tvrde suprotno.

 


Piše: MEX
10.01.2008. 23:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh