Hi-tech
SJAJNO

Garmin otkriva MARQ Carbon kolekciju

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

MARQ Carbon kolekcija sastoji se od tri luksuzna moderna funkcionalna sata izrađena od čvrstog bloka materijala Fused Carbon FiberTM. Kolekciju čine MARQ Athlete, MARQ Golfer i MARQ… više »

COOL

Huawei, fitness i zdravlje

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Huawei slavi 10. godišnjicu inovacija u području pametnih nosivih uređaja za zdravlje i fitness. Godišnjicu obilježava nova strategija pod nazivom „Fashion Forward", kojom… više »

WOW

Što sve može novi Huawei Watch GT 4 sat?

objavljeno prije 10 mjeseci

Danas su pametni satovi više usmjereni na funkcionalnost nego na estetiku pa korisnici niti ne obraćaju puno pažnje na aspekt dizajna. Njihov dizajn je najčešće minimalistički,… više »

COOL

Adrenalinsko veslanje na lokalnom predstavljanju Huawei WATCH GT 4

objavljeno prije 10 mjeseci

Huawei je u sportski nabrijanoj i natjecateljskoj atmosferi u petak 6. listopada u Sancta Domenica trgovini u Arena Parku kupcima predstavio najnoviju generaciju pametnih satova WATCH GT 4.… više »

UPS?

ChatGPT nije baš najpametniji

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Vjerovali ili ne, OpenAI, tvrtka koja stoji iza ChatGPT-a, pred bankrotom je i ako se nešto ne promijeni, proglasit će ga iduće godine. Uz to, rezultati koje taj chatbot daje… više »

COOL

Huawei predstavlja Fashion Foward Manifest

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Huawei je nedavno predstavio novi HUAWEI WATCH GT 4, a usporedno s lansiranjem novih uređaja je predstavljen i novi manifest tvrtke vezan za dizajn i modnu prilagodljivost gadgeta nazvan… više »

SCARY

Na informacijama vas sluša algoritam...

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Kada nazivate neku veliku tvrtku radi određenih informacija često prije javljanja sugovornika čujete rečenicu: „Da bismo provjerili i poboljšali kvalitetu naše usluge,… više »

COOL

Stil i izdržljivost HONOR-a X6a - pametan izbor za urbani način života

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

HONOR X6a donosi savršenu ravnotežu između stila i efikasnosti. Ovaj cjenovno pristupačan pametni telefon globalnog tehnološkog brenda HONOR spojio je impresivan dizajn i… više »

OPA :)

Kako osvojiti Huawei GT 4 pametni sat?

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Huawei će u petak 6.10.2023. u Sancta Domenica trgovini u Arena Parku u Zagrebu predstaviti HUAWEI WATCH GT 4, najnoviju generaciju svojih pametnih satova. WATCH GT 4 dolazi pod novim… više »

WOW

Fashion Forward serija Watch GT 4

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

HUAWEI WATCH GT 4, najnovija generacija Huaweijevih pametnih satova, od danas je dostupna na lokalnom tržištu. Ova serija donosi poboljšane značajke dizajna sa snažnim… više »

COOL

Kako potaknuti konverzije i prodaju putem aplikacija za razmjenu poruka

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Pogledajmo brojke. Tijekom 2020-ih, svijet internetske kupovine doživio je značajne promjene, prvenstveno zbog povećanja broja korisnika koji kupuju putem interneta i rastuće sklonosti prema… više »

WOW

Što sve nudi HONOR 90 Lite?

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

HONOR 90 Lite jedan je od najnovijih članova HONOR-ove N serije. Riječ je o modernom i svestranom pametnom telefonu koji se može pohvaliti nevjerojatnim sustavom kamere, impresivnim zaslonom… više »

ODLIČNO!

Prednaručite svoj WATCH GT 4 u posebnoj ponudi

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Najnovija Huawei WATCH GT 4 serija dostupna je u prednarudžbi uz odličnu pogodnost za sve korisnike. Korisnici koji prednaruče WATCH GT 4 uređaj dobit će i HUAWEI SCALE 3 pametnu vagu potpuno… više »

OPA!

Stigao je novi HONOR Watch 4

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Globalni tehnološki brend HONOR nedavno je lansirao novi HONOR Watch 4, najnoviji dodatak HONOR-ovoj liniji nosivih uređaja, koji je odsad dostupan i u Hrvatskoj. S elegantnim dizajnom… više »

ODLIČNO!

Stigao je vívoactive 5 GPS pametni sat

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Garmin predstavlja vívoactive 5, svoj najnoviji pametni sat za zdravlje i fitness sa svijetlim AMOLED zaslonom osjetljivim na dodir koji je dizajniran da bude bitan dio svakodnevnog… više »

skrolaj na vrh