« Hi-tech
objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana
COOL

Huawei predstavlja Fashion Foward Manifest

Nova misija razvojnih inovacija podiže važnost dizajna i stilske prilagodljivosti pametnih nosivih uređaja

Fashion Foward Manifest
Fashion Foward Manifest (Huawei)
Više o

Huawei

,

Fashion Foward Manifest

Huawei je nedavno predstavio novi HUAWEI WATCH GT 4, a usporedno s lansiranjem novih uređaja je predstavljen i novi manifest tvrtke vezan za dizajn i modnu prilagodljivost gadgeta nazvan Fashion Forward.

Lansiranje WATCH GT 4 označava 10 godina prisutnosti branda Huawei na tržištu nosivih uređaja i istovremeno signalizira novi iskorak u razvoju dizajna, tehnologije i materijala izrade budućih nosivih pametnih uređaja.

Zanima vas više o Huawei #FashionForward smjeru? U nastavku teksta donosimo najvažnije smjernice

Design Forward - Nova Huawei filozofija dizajna nosivih uređaja postaje vodeća u industriji

Prošlo je 10 godina od lansiranja Huawei Talkband B1, a u tom razdoblju Huawei se uspješno probio na čelne pozicije globalnog tržišta pametnih satova. Sama tvrtka je u svojim načelima od početka posvećena svrhovitom dizajnu, inovativnim materijalima i stvaranju nosivih proizvoda kao istaknutog komada koji nadopunjuje nečiji jedinstveni stil. Još 2015. godine Huawei je pokrenuo prvi Centar za istraživanje estetike u Parizu, nakon čega su centri otvoreni u glavnim modnim prijestolnicama, Milanu i Londonu.

Huawei spaja modni estetski dizajn s vrhunskom tehnologijom, kako bi poboljšao iskustvo korisnika kroz funkcionalan i jednostavan dizajn.

HUAWEI WATCH GT 4 prikazuje vrhunac desetogodišnje evolucije dizajna s osmerokutnom estetikom i prepoznatljivim dizajnom na modelima od 41 mm i 46 mm.

Još od 2015. i lansiranja HUAWEI WATCH GT tvrtka je prednjačila u spajanju tehnologije s tradicionalnim dizajnom, što je poglavito vidljivo u WATCH GT 2, WATCH GT 3 i HUAWEI WATCH ULTIMATE izdanjima.

Dio ovog pristupa prema dizajnu je fokusiran na materijale što se prikazuje kroz korištenje vrhunskog nehrđajućeg čelika i nanokristalne keramike, dok premium model WATCH ULTIMATE koristi amorfnu cirkonij leguru nazvanu tekući metal.

Međunarodne instance su ta ulaganja u nosivu tehnologiju prepoznala te su Huawei nosivi uređaji četiri godine zaredom dobili nagradu EISA. HUAWEI WATCH ULTIMATE proglašen je EISA Premium Smartwatch 2023-2024, a Huaweijevi pametni nosivi proizvodi također su osvojili nagradu iF Design Award 2023.

Huawei WATCH GT 4 serija predstavlja raznoliku ponudu od šest opcija remena za satove, uključujući varijante izrađene od profinjene teleće kože i fluoroelastomera uz one metalne, osiguravajući svestrane stilske opcije i izdržljivost u svim prigodama.

Pamela Reif, jedna od poznatijih globalnih fitness i lifestyle influencerica, na eventu predstavljanja u Barceloni imenovana je ambasadoricom Huawei nosivih pametnih uređaja.

"Nevjerojatno je pomisliti da smo i Huawei i ja krenuli na svoja fitness putovanja u isto vrijeme. U deset godina otkako sam počela karijeru profesionalne fitness trenerice, tehnologija je odigrala iznimno značajnu ulogu u pomaganju ljudima da žive zdravije", rekla je Pamela. "Huawei je na čelu te inovacije, ali to radi na stvarno cool način. Uzbuđena sam što sam dio ove budućnosti i nadalje."

Health Forward: Huawei inovacije usmjerene na zdravlje i dobrobit

Huawei nosivi uređaji usmjereni su na zdravlje - što znači da su osmišljeni kako bi korisnicima omogućili veću kontrolu nad svojim najvažnijim vitalnim funkcijama što je omogućeno novim TruSeen 5.5 monitorom otkucaja srca i algoritmima na modelu WATCH GT 4. Zdravlje žena je poglavito u velikom fokusu što je vidljivo kroz značajke inteligentnog praćenja menstrualnog ciklusa korištenjem bazalne tjelesne temperature, brzine disanja i otkucaja srca za preciznije predviđanje faza ciklusa. WATCH GT 4 će također skenirati stanja koja pogađaju milijune diljem svijeta - kao što su apneja za vrijeme spavanja i aritmija putem TruSeen niza senzora i algoritama, što može pomoći ranoj dijagnostici i sprječavanju ozbiljnih posljedica tih bolesti.

Potpuno nova znanstvena aplikacija za kontrolu težine, Stay Fit, vodi korisnike koji teže održavanju ili postizanju idealne težine kroz kontrolu unosa kalorija. Ova značajka nudi unos kalorija u stvarnom vremenu, podatke o potrošnji kalorija tijekom aktivnosti i odmora te opcije vezane za kalorijski deficit, držeći korisnike informirane i motivirane tijekom dana.

Huawei se udružio s više od 100 profesionalnih zdravstvenih institucija diljem svijeta i ostvario je više od 200 razvojnih suradnji. Trenutačno 13 milijuna ljudi aktivno sudjeluje u zdravstvenim studijama tvrtke Huawei. Godine 2021. Huawei se udružio sa Sveučilištem u Liverpoolu u studiji moždanog udara kako bi pomogao ranoj intervenciji i podržao liječenje.

Huawei vodi neke od najvećih globalnih zdravstvenih studija u suradnji s bolnicama u Kini, uključujući studiju srca koja uključuje više od 5 milijuna korisnika, pomaže u ranom prepoznavanju rizika za 25 000 korisnika i istraživanju apneje za vrijeme spavanja s više od 3 milijuna sudionika. Također, tvrtka upravo postavlja okvire suradnje i partnerstva za istraživanje glukoze u krvi u Europi kako bi pomogao korisnicima da unaprijed prepoznaju rizike od izazvane dijabetesom.

Sport Forward: fitness postaje pristupačniji i ugodniji

Huawei nosivi uređaji moćni su sportski pratioci koji omogućuju milijunima korisnika da postignu svoje fitness ciljeve. Ovi uređaji, uključujući novi sat WATCH GT 4, mogu se pohvaliti s više od 100 sportskih načina, uključujući 20 profesionalnih sportskih opcija poput trčanja, ronjenja i istraživanja na otvorenom.

Fokus na profesionalnu sportsku analizu doveo je do toga da se legenda trčanja i višestruki osvajač zlatne medalje Sir Mo Farah pridružio brandu Huawei u ulozi ambasadora nosivih gadgeta, potvrđujući iznimne profesionalne sportske mogućnosti proizvoda.

"Uvidi koji smo moj trenerski tim i ja uspjeli izvući iz satova pokazali su se neprocjenjivima dok sam se natjecao na najvišoj razini. Dok prelazim s profesionalnog trčanja na ležerniji stil života, uzbuđen sam što ću istražiti što život nudi izvan staze noseći satove za svakodnevne aktivnosti i kao modni komad. Tu Huaweijevi satovi zaista blistaju. Izgledaju jednako dobro kao što rade," rekao je Sir Mo Farah.

Huawei je izgradio više od 10 centara za istraživanje i dizajn te tri vodeća zdravstvena laboratorija diljem svijeta, a ove godine se otvara još jedan novi laboratorij u Finskoj.

Sjajne zdravstvene i fitness značajke jednostavno neće funkcionirati bez točnih podataka - a Huawei je i to uvelike usavršio. HUAWEI WATCH GT 4 koristi pionirsku inteligentnu GNSS tehnologiju usmjerenog satelitskog praćenja koja poboljšava točnost pozicioniranja za 30% za vježbe trčanja. Za pomoć pri pametnom treniranju dolazi znanstveno utemeljen sustav Huawei TruSport koji nudi prilagođene savjete i planove treninga za svakog korisnika.

Serija WATCH GT 4 rezultat je 10 godina fokusa na dizajn, zdravlje i fitness putem stvaranja funkcionalnog svestranog pametnog uređaja koji visoko podiže ljestvicu za sljedeći korak u inovacijama usmjerenim na modu. Fokus na spajanje estetike i inovativnih značajki stavlja Huawei u poziciju pionira u novom dobu moderno naprednih nosivih uređaja koji se sviđaju svima, od trendi mladih generacija pa sve do profesionalnih sportaša. WATCH GT 4 savršeno utjelovljuje sve Huawei vrijednosti i postaje očigledan odabir za svakog korisnika koji traži moderan pametni sat s puno značajki.

Cijene i dostupnost

HUAWEI WATCH GT 4 već je dostupan na lokalnom tržištu, po preporučenim maloprodajnim cijenama:

• HUAWEI WATCH GT 4 46 mm : Stainless steel 399 eur, Sport 279 eur, Rainforest Green 299 eur

• HUAWEI WATCH GT 4 41 mm - Gold Milanese 349 eur, White Leather 279 eur, Silver 399 eur

06.10.2023. 14:47:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh