Glazba

R.E.M. objavljuje svoj prvi album

objavljeno prije 16 godina

Američki osebujni rock bend odlučio je povodom svojih prvih 25 uspješnih godina reizdati prvi album pod nazivom 'Murmur' koji je prvotno izdan 1983., samo tri godine nakon službenog… više »

U novom smjeru uz tradicionalnu kvalitetu

objavljeno prije 16 godina

Zagrebački solisti, ansambl velike tradicije, otvaraju 55. jubilarnu sezonu prvim koncertom u Hrvatskom glazbenom zavodu 28. listopada, najavio je novi umjetnički direktor i koncertni majstor… više »

Oliver nastavio u Concert hausu

objavljeno prije 16 godina

Oliver Dragojević, jedan od najpriznatijih hrvatskih glazbenika, oduševio je u nedjelju bečku publiku u prestižnom Concerthausu. Od početnih skladbi "Galeb i ja",… više »

Julian Rachlin svirao u Zagrebu

objavljeno prije 16 godina

Glasoviti violinist Julian Rachlin nastupio je jučer u Dvorani Lisinski u Zagrebu sa Zagrebačkom filharmonijom pod ravnanjem Georgea Pehlivaniana, šefa dirigenta Slovenske… više »

Alicia Keys raspjevala Zagreb

objavljeno prije 16 godina

Alicia Keys, trenutno jedna od vodećih soul/R'n'B glazbenica mlađe generacije održala je večeras, u sklopu europske turneje, koncert u prepunoj velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu. Odluka… više »

Oliver oduševio Carnegie Hall

objavljeno prije 16 godina

Oliver Dragojević, jedan od najpriznatijih hrvatskih glazbenika, u četvrtak je svojim vrhunskim nastupom u newyorškom Carnegie Hallu, najpoznatijoj koncertnoj dvorani u SAD-u,… više »

INTERVJU

Alanis Morissette: Najviše boli laž i pretvaranje

objavljeno prije 16 godina

Višestruka dobitnica Grammyja i Juna, pjevačica i autorica pjesama objasnila je na press konferenciji povijest bitke koju je vodila za nastup u svojoj rodnoj Ottawi tijekom turneje… više »

tuborg green fest

Kaiser Chiefs zapalili Zagreb

objavljeno prije 16 godina

Prvi Tuborg Green Fest  otvorila je vesela Lollobrigida, nastavio Edo Maajka i dobro zgrijao publiku u ionako prevrućoj i pretjesnoj košarkaškoj dvorani "Dražen… više »

Alicia Keys u Domu sportova

objavljeno prije 16 godina

Tjedan dana prije početka koncerta pjevačke superzvijezde Alicie Keyes odlučeno je da se koncert premješta iz košarkaške dvorane "Dražen Petrović" u veliku… više »

Svjetski proslavljen sopranist i bogatstvo talijanske arije

objavljeno prije 16 godina

Jedan od najvećih tenora danas Argentinac José Cura nastupit će večeras u Dvorani "Vatroslav Lisinski" uz gruzijsku sopranistica Ekaterine Bugianshvili i Zagrebačku… više »

Plant ipak neće na turneju sa Zeppelinom

objavljeno prije 16 godina

Nekadašnji pjevač Led Zeppelina Robert Plant prekinuo je glasine da će sudjelovati na povratničkoj turneji s grupom, a za takva je nagađanja rekao da ga "frustriraju" i da su… više »

Završene Varaždinske barokne večeri

objavljeno prije 16 godina

Dodjelom festivalskih nagrada "Lukačić", "Murai" i "Kantor" u varaždinskoj Gradskoj vijećnici, te svečanim koncertom u povodu 180. obljetnice glazbenog… više »

Jazz sezona počinje

objavljeno prije 16 godina

U sklopu ovosezonskog "Jazz ciklusa", od 7. listopada do 23. travnja iduće godine, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će se pet koncerata vrhunskih europskih,… više »

paul anka

Prvenstveno sam pisac, a nastupi su moja strast

objavljeno prije 16 godina

Bliži vam se sedamdeseta, a još uvijek radite fantastične koncerte. Odkud vam energija za nastupe? Imam 67 godina, a 67. je kažu nova pedeseta. U današnje vrijeme može se voditi… više »

Paul McCartney u Izraelu nakon 43-godišnje zabrane

objavljeno prije 16 godina

Legendarni član Beatlesa Paul McCartney, koji će večeras održati povijesni "koncert prijateljstva" u Tel Avivu, izjavio je kako je stvaranje dviju država, izraelske i palestinske,… više »

skrolaj na vrh