« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Plant ipak neće na turneju sa Zeppelinom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Robert Plant

,

Led Zeppelin

Nekadašnji pjevač Led Zeppelina Robert Plant prekinuo je glasine da će sudjelovati na povratničkoj turneji s grupom, a za takva je nagađanja rekao da ga "frustriraju" i da su "smiješna".

Prošli je tjedan list The Sun objavio kako je Plant pristao ići na turneju sa Zeppelinom.

"Nasuprot brojnim nedavnim nagađanjima, Robert Plant neće ići na turneju niti snimati s Led Zeppelinom", kaže se u Plantovu priopćenju koje je prenio BBC. "Osoba koja preko interneta kupi kartu za takav nastup, kupuje lažnjak", dodaje se.

Legendarni su se rockeri bili okupili na jednom koncertu, prvom u 19 godina, u prosincu prošle godine u Londonu. Tada su promotori objavili kako se za karte, čim se to moglo, registriralo dvadeset milijuna ljudi.

"Osoba koja preko interneta kupi kartu za takav nastup, kupuje lažnjak"Plant

Odonda traju nagađanja da će preživjeli članovi banda, zajedno s Jasonom Bonhamom, sinom pokojnoga bubnjara Zeppelina Johna Bonhama, krenuti na unosnu turneju. "To me frustrira i smiješno mi je da se ta priča nastavlja kad svi glazbenici na koje se to odnosi žele samo nastaviti sa svojim projektima", rekao je Plant.

"Jimmyju Pageu, Johnu Paulu Jonesu i Jasonu Bonhamu želim sve najbolje u budućim projektima", dodao je.

Vjeruje se da bi ostali članovi Zeppelina rado ponovno zajedno nastupali.

U kolovozu je Jason Bonham na jednoj američkoj radiopostaji rekao da surađuje s Pageom i Jonesom na novom materijalu. The Sun je objavio i da su njih trojica organizirala audiciju za novoga pjevača koji bi zamijenio Planta na turneji.

30.09.2008. 15:50:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh