Glazba
ST PARTIJANA

Chris Geddes na Atlantis festivalu

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Atlantis Festival vrlo brzo otvara svoja vrata, a najveći ljetni tulum ove festivalske sezone u Splitu ima dovoljno mjesta za sve! Gdje ste vi? Pripremite se, lansiranje Atlantis Festivala… više »

FESTIVAL

Sjajan line up glavnog stagea Hartere

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Sedma Hartera priprema dobru dozu urbane pozitive s odličnim domaćim i stranim izvođačima koji će od 14. do 16. srpnja oživjeti bivšu tvornicu papira. Tako će Hartera i ove godine… više »

UZ NAS NISTE SAMI

Opera pod zvijezdama večeras na Šalati, prihod ide u humanitarne svrhe

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Tradicionalni dobrotvorni koncert "Opera pod zvijezdama" održat će se večeras na zagrebačkoj Šalati, a sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je humanitarnoj akciji "Uz nas niste… više »

FESTIVAL

Počeo "Exit 2011"

objavljeno prije 13 godina

Na Petrovaradinskoj tvrđavi pokraj Novoga Sada nastupom domaće punk skupine Atheist Rap u četvrtak navečer počeo je "Exit 2011", na kojemu će do nedjelje nastupiti oko 600 izvođača na 20… više »

EXIT KAO POKRET

Exit festival je i dalje čudo

objavljeno prije 13 godina

Na festivalu Exit, koji počinje večeras u Novom Sadu, na 20 pozornica nastupit će više od 600 međunarodnih izvođača, među kojima su Portishead, Pulp, Jamiroquai i Bad Religion. Tijekom… više »

micj jagger rolling stones
MIRACLE WORKER

Supergrupa Micka Jaggera izdaje prvi album

objavljeno prije 13 godina

Super Heavy, nova grupa Micka Jaggera, izdat će svoj prvi album 20. rujna, objavio je časopis Paste, a prenosi Hina. Osim frontmena slavnih Rolling Stonesa, supergrupu čine soul… više »

KAKVA SURADNJA

Lou Reed i Metallica: Imamo najbolju stvar koju je itko ikada napravio

objavljeno prije 13 godina

Lou Reed, osnivač legendarne njujorške grupe Velvet Underground, za svoju je nedavnu suradnju s heavy metal bendom Metallicom izjavio, kako piše Hina, ne samo da je to njegov… više »

NOVI I STARI HITOVI

Seal na koncertu u Puli oduševio 2.500 ljudi

objavljeno prije 13 godina

Jedna od najvećih svjetskih zvijezda i ikona suvremene pop i soul glazbe Seal sinoć je održao koncert u pulskoj Areni. Britanski pjevač brazilsko-nigerijskih korijena pulskoj je publici… više »

GLAZBENA POSLASTICA

U Varaždinu predstavljene 41. varažinske barokne večeri

objavljeno prije 13 godina

Ljubitelji klasične glazbe i ove će godine doći na svoje između 23. rujna i 4. listopada, kad traju Varaždinske barokne večeri, javlja Hina. Nastavljajući dobru tradiciju, ova kulturna… više »

FESTIVAL

Nove cijene ulaznica za Festival sedam jezera

objavljeno prije 13 godina

Obaviještavamo vas da cijena festivalskih ulaznica (160 kn) za festival Sedam jezera koji će se održati od 22. do 24. srpnja u mjestu Peračko Blato pored Ploča vrijedi do utorka… više »

FESTIVAL

Hartera isporučuje i nulti dan

objavljeno prije 13 godina

Hladno pivo je bez sumnje najtraženiji hrvatski rock band, s najbrojnijom i najvjernijom sljedbom. Dečki redom krcaju sve, od prostorija mjesne zajednice do velebnog zagrebačkog Jaruna, a… više »

ČOVJEK PRIJE SVEGA

Sting otkazao nastup zbog represije nad radnicima u Kazahstanu

objavljeno prije 13 godina

Britanski glazbenik Sting otkazao je koncert predviđen za ponedjeljak u Astani, glavnom gradu Kazahstana, prosvjedujući protiv represije nad zaposlenicima u naftnom i plinskom sektoru koji… više »

SIMFONIJA TISUĆE

Rasprodane karte za Simfoniju tisuće - dodatnih 400 u prodaji

objavljeno prije 13 godina

Karte za glazbeni megaspektakl Simfonija tisuće Gustava Mahlera Zagrebačke i Slovenske filharmonije  koji će se 4.srpnja u 21sat održati u Zagrebačkoj Areni su - RASPRODANE! Ali zbog… više »

VRUĆI RITAM...

Liburnia Jazz festival otvoren u Opatiji

objavljeno prije 13 godina

Koncertom mađarskoga benda E. K. Avenue, predvođenog pjevačicom Erikom Kertesz, na Ljetnoj pozornici u Opatiji otvoren je sinoć liburnijski festival jazza - Liburnia Jazz festival. Nakon njih… više »

LJETNE VIBRACIJE

Poslušajte ljetne hitove 2011.

objavljeno prije 13 godina

Iako ne postoji službena međunarodna nagrada za ljetni hit, u neslužbenoj utrci se redovito nalaze najzvučnija imena glazbene scene. Predstavljamo pjesme koje bi u povijest mogle ući kao one… više »

skrolaj na vrh