« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SVI!

Dođite na humanitarni koncert "Mi smo njihov Glas"

Još jednom vas sve pozivamo da dođete i uveličate ovaj dobrotvorni događaj, pomognete napuštenim životinjama te se dobro zabavite.

Humanitarni koncert za životinje
Humanitarni koncert za životinje (Udruga Indigo)
Više o

humanitarni koncert

,

Mochvara

,

Udruga Indigo

,

Mi smo njihov Glas

Dobrotvorni koncert za napuštene, zanemarene i zlostavljane životinje u organizaciji Udruge za dobrobit i zaštitu životinja IndigoUdruge Perun te Hrvatskog društva skladatelja održat će se 31.01.2014. godine u Klubu Mochvara s početkom u 20:30.

Voditelj čitavog koncerta je Mario Kovač, a na samom početku, točnije u 21h će se održati Turbo Tribina Turbina  pod nazivom"Životinjska Spika" gdje će se predstaviti rad, ciljevi i misija Udruge Indigo, poteškoće s kojima se susreću te ćete moći postavljati pitanja vezana uz životinje - prehrana, odgoj, socijalizacija, što napraviti kada se pronađe napuštena životinja, kome prijaviti zlostavljanje životinja i slično..

Uz Tribinu "Životinjska Spika" , posjetitelji će moći također porazgovarati sa našim sponzorima te se informirati o njihovim proizvodima.

Nakon kratke tribine slijedi glazbeni program kojeg započinje rock bend iz Samobora Dik´O braz. Uz njih, tu su još i 4Head, Side EffectsKevlar Bikini.

Od početka do kraja događanja večer će upotpuniti slušaona by Dj Croatian Metal and Rock Portal. 

Cilj događaja je prikupljanje donacija za napuštene, zlostavljane i zanemarene životinje.

Predviđena minimalna donacija za upad je 25kn.

Ovim putem Vas pozivamo da se priključite ovoj dobrotvornoj akciji te podržite rad Udruge Indigo.
Svakog posjetitelja koji donira za upad očekuje piće dobrodošlice Jägermeister.

Na ulazu u klub će se također nalaziti i donacijska kutija, pa pozivamo sve osobe koji imaju dekice, igračke, vodilice, ogrlice, ampule, šampone, zdjelice da i na taj način pomognu nezbrinutim životinjama.

Na samom događaju, ukoliko želite možete se priključiti Udruzi Indigo ispunjavanjem pristupnice. Volontere i osnivače Udruge ćete lako prepoznati po majicama s natpisom "Mi smo njihov Glas" 

Udruga Indigo zahvaljuje svim sponzorima koji su već sada donirali hranu za naše štićenike (Arnika veterina, Eukanuba, Konzum..)

S obzirom da je čitav događaj dobrotvornog karaktera, svi bendovi sviraju bez naknade, Maredo grill, Binamoto Sushi, Good Food , LariPenati, Jamnica i Pepsi su se pobrinuli da glazbenici , tehničko osoblje i zaštitari ne budu gladni i žedni. A da nikome ne bi pala razina šećera za kekse i i smokiće tu je Dolina Konoplje.

Čitav event u potpunosti sponzorira i osigurava Bilić Erić Security.

Udruga Indigo se također zahvaljuje i Polypus Hair studio te Octopus Piercing studio na nesebičnom prikupljanju donacija za štićenike udruge, studio HB, bend Cold Snap i Dr.Evil na donacija, Timep tiskari na bannerima, Tovedo d.o.o na prekrasnim kemijskama teIntergrafik na plakatima i donacijskim ulaznicama.. 

Bez sponzora ovaj događaj ne bi bio izvediv.

Ukoliko niste u mogućnosti doći na sam događaj, napuštenim životinjama možete pomoći i uplatom donacije na račun Udruge Indigo: 

IBAN: HR1123600001102382959 SWIFT: ZABAHR2X Zagrebačka banka

Još jednom vas sve pozivamo da dođete i uveličate ovaj dobrotvorni događaj i pomognete napuštenim životinjama te se dobro zabavite.

Facebook event

Facebook stranica udruge Indigo

26.01.2014. 13:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh