Glazba
FESTIVALI

Kosheen zapalio Cave Romane

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Zahvaljujući jedinstvenom spoju elektronike, hip-hopa i drum and bass-a, Kosheen obožavaju brojne generacije, a koncert u Cave Romane bio je proslava njihove karijere, ali i dokaz trajne… više »

FESTIVALI

Defected Croatia Tisno je mjesto na kojem trebate biti

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Jedan od najpopularnijih svjetskih festivala house glazbe Defected Croatia Tisno i Hrvatsku ovih su dana stavili u središte svjetske zabave kad je house glazba u pitanju. U The Garden… više »

FESTIVALI

Zatvoren je Ferragosto JAM 13

objavljeno prije 11 mjeseci

Zatvoreno je posljednje izdanje Ferragosto JAM festivala na Orahovačkom jezeru pod nazivom Ferragosto JAM. Na dvije pozornice uz jezero posljednji Ferragosto JAM ugostio je prvu grupu… više »

NAJAVE

Sjajna svirka u Cave Romane

objavljeno prije 11 mjeseci

Ovaj jedinstveni rock bend svakim novim koncertom dokaže fanovima da su pred njima još godine stvaranja, a tako je bilo i na sinoćnjem spektaklu u Cave Romane. Već je i sam izlazak… više »

NAJAVE

Pet najvećih festivalskih pozornica koje je Alok osvojio

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Alok - glazbeni genij, apsolutni headliner najvećih svjetskih festivala i ujedno jedini DJ na planeti kojem je čak dva puta pošlo za rukom da nastupa pred više od milion ljudi.… više »

NAJAVE

Willy William stiže na otok Krk

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Autor megahitova, francuski DJ, pjevač i producent, Willy William stiže 17. kolovoza u Diamond Club na otoku Krku. Sea Dance in Exile predstavit će kreativnu snagu iza singlova „Ego",… više »

NAJAVE

Alok u Malinskoj

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Jedan od vodećih globalnih superstarova elektronske glazbe i najutjecajniji brazilski artist današnjice Alok stiže na specijalno izdanje Sea Dance in Exile koje će se od 17. do 19.… više »

NAJAVE

Rođendanski parti Sonus festivala

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Samo nekoliko dana preostalo je do velike proslave 10. rođendana Sonus festivala koji je upravo objavio finalni popis izvođača koji će tijekom 5 dana i 5 noći nastupiti u klubovima… više »

FESTIVALI

Pun pogodak Mudrog Brka

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Mudri Brk Festival drugu je godinu zaredom Ljetno kino Jelsa pretvorio u najsimpatičniju ljetnu pozornicu na Jadranu te je ugostio brojne izvođače ne samo iz Hrvatske, već i iz… više »

CAVE ROMANE

Slijedi epska zabava uz Silente, Liveplay i Kosheen

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Odabir Cave Romane kao koncertnog mjesta svakako daje dašak magije samom događaju, a odabir glazbenih zvijezda Rocks&Stars Festivala garantira savršen ljetni provod.… više »

NAJAVE

Jerry Spin u Močvari kao predgrupa Still Cornersima!

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Belgijski indie kantautor Jerry Spin nastupit će 3. kolovoza u Močvari prije dream pop dua Still Corners. To će mu biti prvi nastup u Hrvatskoj. Zvijezde večeri Still Corners tom će prilikom… više »

NAJAVE

Dža ili Bu u Tvornici kulture

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Jedan od najistaknutijih punk rock bendova 90-ih i 2000-ih, beogradski Dža ili Bu, nastupit će u sklopu programa Burn out - četvrtkom u Tvornici kulture. Dža ili Bu na omiljenu će se… više »

COOL

Nikad više ljudi u Cave Romane

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Više od 3.000 ljubitelja dobre glazbe doživjelo je nezaboravnu večer uz Prljavo Kazalište, koje je u četvrtak 27. srpnja zapalilo pozornicu u Cave Romane svojim… više »

NOVOSTI

Joker Out razvalili rasprodanu turneju po Velikoj Britaniji

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Novi tjedan i nova pobjeda za slovenski indie bend Joker Out. Nakon što je njihov hit „Carpe Diem" prešao 15 milijuna slušanja na Spotifyju, bend je oduševio… više »

FESTIVALI

Počeo je Rock Live festival 12

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Interes za festival je velik, a tome u prilog ide i činjenica da je dospio u „Top događaje" na platformi Entrio.hr kao jedan od najprodavanijih glazbenih događaja trenutno u Hrvatskoj.… više »

skrolaj na vrh