« Glazba
objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana
CAVE ROMANE

Slijedi epska zabava uz Silente, Liveplay i Kosheen

Rocks&Stars Festival, u svojoj velikoj završnici, nudi priliku da doživite čaroliju glazbene raznolikosti u jedinstvenom i očaravajućem okruženju. Požurite po ulaznice prije no što se rasprodaju...

Cave Romane
Cave Romane (Arhiva)
Više o

Kosheen

,

Silente

,

Cave Romane

Odabir Cave Romane kao koncertnog mjesta svakako daje dašak magije samom događaju, a odabir glazbenih zvijezda Rocks&Stars Festivala garantira savršen ljetni provod. Prirodna akustika pojačava svaku notu, obavijajući publiku intimnim i impresivnim glazbenim iskustvom. Vrijeme je za veliku i spektakularnu završnicu.

Produženi glazbeni vikend uz Silente, Liveplay i Kosheen

Ne propustite uživanje u glazbenoj briljantnosti. Svaki će od nadolazećih koncerata biti noć čarolije, dok bendovi donose svoj jedinstveni zvuk i stil na pozornicu.

Četvrtak, 3. kolovoza, 21:00 - Silente

Poznati po svom jedinstvenom zvuku, Silente je postao jedan od omiljenih hrvatskih bendova, a gotovo da ne prođe dan da se njihovi hitovi ne čuju na radio postajama diljem zemlje. Prostor u koji dolaze kao stvoren je za njih, a za četvrtak, 3. kolovoza, u Cave Romane najavljuju show: "Vjerujemo da će biti spektakularno. Jedva čekamo, ne možemo opisati koliko. Hvala najljepša publici koja prati i organizatorima ovako lijepih pozornica što nas spajaju."

Petak, 4. kolovoza, 21:00 - Liveplay, Coldplay tribute bend

Liveplay je poznat po svojim besprijekornim izvedbama najvećih hitova grupe Coldplay, vjerno prenoseći duh nastupa originalnog benda. Uz njihov izniman glazbeni talent i strastvenu posvećenost Coldplayevom repertoaru, pred nama je, u petak 4. kolovoza, predivan koncert. Liveplay vjeruje da se ljudi na koncertu moraju baviti ne samo zvukom, već i svim svojim osjetilima, stoga za dolazak u Cave Romane pripremaju poseban light show. Obožavatelji će do dugo u noć uroniti u nostalgiju i emocije bezvremenskih klasika Coldplaya, dok Liveplay oživljava svaku pjesmu savršenom preciznošću i punog srca.

Subota, 5. kolovoza 21:00 - Kosheen

Kombinacija različitih stilova dovela je Kosheen do vrhova svjetskih top lista, ali i u Cave Romane, gdje će ovogodišnji Rocks & Stars Festival završiti upravo njihovim energičnim nastupom, u subotu, 5. kolovoza. Prvi puta dolaze u Istru i ne skrivaju da spremaju uistinu poseban nastup, dostojan magične lokacije na kojoj će se koncert održati. A, velika završnica neće biti samo proslava njihove izvanrednosti već i dokaz ujedinjujuće moći same glazbe. Obožavatelji iz Hrvatske i svijeta okupit će se u Istri kako bi uživali u ritmovima i bezvremenskim hitovima grupe Kosheen.

Vaše mjesto pod zvijezdama vas čeka, nabavite ulaznice već danas

Budući da je broj mjesta u Cave Romane ograničen, sudionici će imati priliku uživati ​​u intimnoj atmosferi koja ih približava glazbi i umjetnicima. Ne propustite ovu priliku i krenite na putovanje puno emocija i nostalgije. Ulaznice se brzo prodaju, stoga osigurajte svoje mjesto na Rocks&Stars Festivalu što prije!

Vidimo se! 

31.07.2023. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh