Glazba
INMUSIC #16

INmusic festival #16 blagdanski paketi u prodaji!

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

INmusic blagdanski paket već je godinama omiljeni poklon među koncertnom publikom, a kako nam se blagdani bliže, nema razloga ne nastaviti s dobrom tradicijom uveseljavanja naših… više »

NAJAVE

Josipa Lisac u Domu sportova

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Josipin povratak u malu dvoranu Doma sportova događa se nakon devet godina, a veliki koncert datumski pada tradicionalno uz Valentinovo i Josipin rođendan. Na koncertu će Josipa uz pratnju… više »

NAJAVE

DJECA! u siječnju ponovno tresu Tvornicu kulture

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Nakon što je početkom godine održao promociju debitantskog albuma ''KAD ČUJEŠ OVAJ ZVUK'' i rasprodao Mali pogon, garažni rock duo DJECA! vraća se u Tvornicu kulture. Divlja… više »

NAJAVE

The Game premijerno dolazi u Hrvatsku

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Baš kako priliči kad se slavi 50 godina hip-hopa, jedno od najvećih rap imena 21. stoljeća, The Game, premijerno dolazi u Hrvatsku! Mjesto održavanja ove izuzetne svečanosti je… više »

INMUSIC #16

The Gaslight Anthem stižu na INmusic festival #16

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Nakon devetogodišnje stanke, američki punk-rock sastav The Gaslight Anthem objavio je dugoočekivani novi album, a pred hrvatsku publiku se vraća u sklopu šesnaestog izdanja… više »

NAJAVE

Rambo Amadeus se vraća u klub Sax

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Rambo se u klub u Palmotićevoj vraća nakon višegodišnje pauze i to u sklopu koncerata kojima se obilježava 25 godina Saxa. Ovaj crnogorski umjetnik jedan je od onih koji je u… više »

EUROVOX

Objavljena satnica trećeg izdanja Europavox festivala Zagreb!

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Prva večer Europavox festivala Zagreb 2023 u Klubu Močvara svoja vrata otvara u 20h. Francuski MNNQNS u 21h svojim psihodeličnim post-punk nastupom punim energije otvaraju ovogodišnji… više »

NAJAVE

Stižu Batushka i Kanonenfieber

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Legendarni poljski blackeri Batushka (Батюшка), predvođeni osnivačem Krzysztofom "Derph" Drabikowskim po prvi put stižu omađijati Močvaru, a datum ove iznimne svečanosti je 22. studeni… više »

KONCERTI

Regionalna senzacija JOKER OUT zapalila Tvornicu kulture

objavljeno prije 10 mjeseci

Petak je popodne. Hladno je, povremeno pada kiša, ali ispred vrata Tvornice Kulture je svejedno već duže vrijeme formiran red fanova koji čekaju u nadi za prvim redom. U redu se čuje… više »

NAJAVE

Jonathan uskoro u Vintage Industrial Baru

objavljeno prije 10 mjeseci

Jedan od najznačajnijih bendova nove generacije, Jonathan su se probili među najcjenjenije i koncertno najjače bendove regije. To su potvrdili i nastupima u većini najvažnijih klubova i… više »

NAJAVE

Alestorm stižu u Boogaloou uz Elvenking i Keops

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Nakon pet godina najpoznatiji metal pirati Alestorm vraćaju se u Zagreb, točnije u Boogaloo! Velika metal fešta je, dakako, zagarantirana! Nekom veselom masnom bojicom u kalendarima… više »

NAJAVE

Bruce Dickinson stiže u Halu Zagreb

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

U cijelom svijetu poznat kao jedan od najvećih i najosebujnijih heavy metal vokala svih vremena, Bruce Dickinson, vraća se pred zagrebačku publiku! Jedinstveni koncertni spektakl, koji je… više »

NAJAVE

Joker Out definitivno rastura!

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Iz tabora grupe Joker Out stiže mnogo uzbudljivih novosti. Nakon što su osvojili ljubljanske Stožice u najvećem solo nastupu svoje karijere bend je potpisao ugovor s booking agencijom… više »

NAJAVE

Edo Maajka ovog četvrtka u Zagrebu

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Pažnja! Pažnja! Daj se na znanje - Edo Maajka se vraća u Vintage Industrial u četvrtak 09. studenog! Edo & Oli do Bolli donose naramak hitova iz sad već zavidne diskografije 7 studijskih… više »

NAJAVE

Detour ovu subotu u Saxu

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Nakon dugih osam godina Detour se vraća u Sax na krilima posljednjeg singla i spota "Imaš sebe" koji je svjetlo dana ugledao prije dva tjedna, a dolazi s njihovog vrlo hvaljenog albuma… više »

skrolaj na vrh