« Glazba
objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana
EUROVOX

Objavljena satnica trećeg izdanja Europavox festivala Zagreb!

Treće izdanje Europavox festivala Zagreb održat će se od 15. do 16. studenog u zagrebačkoj Močvari gdje će se predstaviti osam vrhunskih mladih glazbenih nada iz svih krajeva Europe

Europavox festival u Močvari
Europavox festival u Močvari (Arhiva)
Više o

INmusic festival

,

satnica

,

Europavox festival

Prva večer Europavox festivala Zagreb 2023 u Klubu Močvara svoja vrata otvara u 20h. Francuski MNNQNS u 21h svojim psihodeličnim post-punk nastupom punim energije otvaraju ovogodišnji festival. Nakon MNNQNS, pozornicu će u 21:45h preuzeti austrijski ženski trio DIVES koji privlači sve više pažnje međunarodnih glazbenih krugova, prepoznatljivog surf-garage popa. U 22:30h na pozornicu dolazi energični beogradski Vizelj, eksperimentalnog zvuka punk stava i klupske energije. Večer će zaključiti jedinstveni frenetični post punk odličnih britanaca Shame, svojim premijernim nastupom u Hrvatskoj, s početkom u 23:15h.

Druga će večer Europavox festivala u Klubu Močvara također vrata otvoriti u 20h. Program druge večeri otvorit će indie rock ritmovi osječke četvorke Čuvarkuća u 21h. U 21:45h slijedi Lucy Kruger & The Lost Boys, čiji se pop-noire isprepliće s elementima grungea i folka. Pozornicu će zatim preuzeti Ada Oda, od 22:30h čije energične kratke pjesme prati doza napetosti i upotpunjuje izvedba na talijanskom jeziku. Od 23:15 starta bučni sugar punk i eklektičan nastup norveške četvorke Pom Poko koji će zaključiti finalnu večer Europavox festivala.

Za zagrijavanje i upoznavanje ovih osam izvrsnih novih glazbenih sastava koji će nastupiti na nadolazećem trećem izdanju Europavox festivala Zagreb dostupna je i playlista na europavox.com!

Dvodnevne festivalske ulaznice dostupne su u pretprodaji putem službenog INmusic webshopa. Na ulazu u Klub Močvara, na dane održavanja festivala bit će dostupne dvodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 20 EUR tednevne ulaznice po cijeni od 15 EUR.

14.11.2023. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh