Glazba nema prethodne stranice
NAJAVE

Baby Lasagna dovodi brojne goste na sva tri koncerta na stadionu Šalata

objavljeno prije 13 sati

Kao trenutno najtraženije ime regije, Baby Lasagna je odabrao goste prema osobnim preferencijama, glazbeno i prijateljski, te ih pozvao da se predstave na odavno rasprodanim koncertima na… više »

NAJAVE

Ovaj tjedan na Green River Festu

objavljeno prije 15 sati i 17 minuta

Šesti tjedan Green River Festa nudi bogat i uzbudljiv program s različitim događanjima koja će zadovoljiti sve ukuse. Od inspirativnih umjetničkih i književnih večeri do uzbudljivih… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 20 sati i 39 minuta

Eto što ima Nema više »

NAJAVE

Dire Straits Legacy u Splitu

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Prošlo je gotovo 40 godina otkako su Dire Straits proslavili s albumom "Brothers in Arms." U petak, 23. kolovoza bend Dire Straits Legacy, koji čine četvorica… više »

COOL

Big Bike Orchestra na Špancirfestu

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Prvi put u Hrvatsku i to u Varaždin na Špancirfest dolazi jedinstvena glazbena atrakcija koja spaja umjetnost i vožnju na biciklu - Big Bike Orchestra. Ovaj energični poljski pop-folk… više »

NAJAVE

Andrea Bocelli u Areni Pula

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Andrea Bocelli - jedan od najljepših svjetskih glasova i najprodavaniji izvođač klasične glazbe, uskoro nastupa u pulskoj Areni, i to dva dana za redom, 30. i 31. kolovoza. Zbog… više »

NAJAVE

Peter & The Test Tube Babies u Boogaloou

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Na zagrebačkom koncertu će kao gosti nastupili zagrebačke hc punk legende Motus i zadarski punk rockeri Alergija pa će ovo biti prava poslastica za ljubitelje pravog punk rock hc oi! zvuka tj… više »

NAJAVE

Nastavljaju se Corona Sunset Sessions

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Corona Sunsets Sessions priprema svoje osmo izdanje! Kako bi povratak s godišnjih odmora bio što lakši, a post ljetni „blues" što manji, omiljeni rooftop… više »

NAJAVE

Još jedne Indie Emo Naočale u Močvari

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Tragična je činjenica da smo velikim booking agencijama nezanimljivo tržište. Aktualni bendovi nas masovno zaobilaze, "europska turneja" često znači par gigova u Njemačkoj te po jedan… više »

NAJAVE

Editors donose najveće hitove na tvrđavu sv. Mihovila

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Kao zasigurno jedno od navećih stranih gostovanja Editorsi će obilježiti sezonu na sv. Mihovilu, a pjesme iz impresivne karijere duge dva desetljeća bend donosi na šibensku pozornicu… više »

KONCERTI

Kako je bilo na Edu Sheeranu? Sjajno!!!

objavljeno prije 8 dana i 15 sati

Barracuda Music I AEG Presents doveli su danas Eda Sheerana na zagrebački Hipodrom na kojem je izveo spektakularni 360 stupnjeva stage live show ispred 70.000… više »

NAJAVE

BCUC u Močvari 27. 8.

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

Izvorišta i Vrelo zvuka imaju čast u Zagreb dovesti BCUC, trenutno jednog od najvažnijih afričkih izvođača. Oni će nas u svojem hipnotičkom nastupu odvesti u Afriku koristeći samo… više »

NAJAVE

Vikend na Green River Festu

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

U četvrtak zaigrajte društvenu igru ''Nisam za bacit''. Pripremite se za zabavu koja će vas nasmijati, educirati i potaknuti na razmišljanje! Ova jedinstvena igra, slična… više »

NAJAVE

Let 3 uz dodatke ;)

objavljeno prije 12 dana i 13 sati

U petak 27.09.2024. se u zagrebački popularan klub Boogaloo vračaju riječke legende Let 3, prvi puta nakon velikog uspjeha na Euroviziji i megahita SČ! U svojem nastupu u kojem će proći… više »

NAJAVE

Dino Jelusick opener za Eda Sheerana

objavljeno prije 13 dana i 8 sati

Uzbuđenje radi najvećeg open air koncerta raste dok sitno brojimo dane, a dobre vijesti opet dolaze - Dino Jelusick otvoriti će koncert Eda Sheerana u Zagrebu! Ovaj međunarodno priznati… više »

skrolaj na vrh