Fun
VIC DANA

Plavuša u godinama

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Plavuša sjedi u nekom muškom društvu i nakon nekog vremena jedan je upita: - A koliko ti imaš godina? Plavuša uzdahne: - Zapravo nemam pojma - to se stalno mijenja! više »

VIC DANA

Mali Ivica na plaži

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Mali Ivica ode do tate i počne se žaliti kako na plaži ni jedna djevojčica neće s njim pričati. Kaže njemu otac: - Radi što sam i ja radio, staviš krumpir u gaće i vidjet… više »

VIC DANA

Fata i Mujo na plaži

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Mujo i Fata leže na plazi, a Muji došlo milo pa krene fatat' Fatu. Ona ga gurne od sebe: - Jesi l' lud, svi nas vide... Mujo i dalje inzistira: - De, Fato, pokrit' ćemo se… više »

VIC DANA

Mujo gleda žene

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Mujo sjedne ispred kafane i gleda žene u prolazu, pa uzdahne duboko i srkne pivu. Haso ga pogleda iskosa i upita: - Šta te muč', Mujo? Mujo opet uzdahne: - Ma ništa, nego mislim… više »

VIC DANA

Budala u rijeci

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Mujo dolazi kući, a Fata ga zagleda sa svih strana. Muji neugodno, pa je pita: - Fato, bona, š'a me gledaš tako? Fata uzdahne: - Ma nek' si ti men' doš'o... rekli sad na… više »

VIC DANA

Haso i Mujo u kafani

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Mujo i Haso krenuli po kafanam i već se dobro podnapijaju, pa ulete u zadnju i zatraže: - Alo, konobar, dva piva! Konobar ih pogleda s visoka: - Nisam ja konobar, ja sam šef sale! Mujo… više »

VIC DANA

Plavuša bez cigareta

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Plavuši dođe frendica na kavu, pa se ova odmah požali: - Draga, moj ti je frajer otišao sinoć po cigareta i još uvijek ga nema, ne javlja se na mobitel, ne znam… više »

VIC DANA

Pijanac kraj ceste

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Pandur hoda cestom i vidi kraj ceste pijanca kako se valja, pa dođe do njega i upita ga: - Prijatelji, što radiš, što se zbiva? Pijanac odmahne rukom: - Ma… više »

VIC DANA

Mujo i buhe

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Mujo krenuo u grad sa svojim psom i sjedne na autobus. Fino sređena gospođa kraj njega pogleda ga prezirno i ispali: - Molim vas, maknite tog psa, osjećam kako mi buha ide po nozi... Mujo se… više »

VIC DANA

Plavuša i vijesti

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Plavuša sluša vijesti i izleti savjeti liječnika kako se ponašati po ovim velikim vrućinama. Plavuša to sasluša i odluči ostati doma, a ne otići na posao.… više »

VIC DANA

Mujo nakon trgovine

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Fata pošalje Muju u dućan, pa kad se on vrati kući, ona pregleda što je kupio i pogleda ga ispod oka: - Mujo, bolan, sjećaš li se one scene iz "Sirivug strasti" kad… više »

VIC DANA

Fata i odjeća

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Fata se oblači, pa je Mujo gleda i ispali: - Fato, bona, ti kad se obučeš ne izgledaš bar nešto... Fata se okrene, odmjeri ga od glave do pete i odgovori: - A moj Muju, a… više »

VIC DANA

Fata u Las Vegasu

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Mujo dolazi kući i vidi da se Fata pakira, pa je pita: - Fato, bona, đe'š ti?! Fata odgovori: - U Las Vegas!! Mujo se zbuni, a Fata mu objasni: - Skontala sam sa tamo mogu dobit' 400… više »

VIC DANA

Ero i trava

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Posvađali se Hercegovac i Nizozemac oko trave, pa Nizozemac pokušava uvjeriti Eru da je njegova najbolja: - Znaš li ti, te kakve smo mi uzgojili, odmah smo ih legalizirali! Ero… više »

VIC DANA

Brucoši na faksu

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Brucoš se upisao na fakultet i pita starije kolege: - Čujte, imate neki savjet, kako što prije položiti ispite? Jedan stariji kolega se nasmije: - Jednostavno - ili znaš,… više »

skrolaj na vrh