Fun
VIC DANA

Brucoši na faksu

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Brucoš se upisao na fakultet i pita starije kolege: - Čujte, imate neki savjet, kako što prije položiti ispite? Jedan stariji kolega se nasmije: - Jednostavno - ili znaš,… više »

VIC DANA

Policijska provjera automobila

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Zaustavila dva pandura zaustave automobil, pa kaže jedan: - 'Ajde da zapišemo broj tablica, pa da ga provjerimo? Drugi se složi: - Odlično! Ti zapiši s prednje, ja ću sa stražnje strane! više »

VIC DANA

Pacijent kod doktora

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Dođe čovjek kod doktora i odmah s vrata ordinacije se pojada: - Doktore, boli me želudac, nisam cijelu noć spavao, pomozite! Doktor ga upita: - Doobro... što ste večerali? Čovjek… više »

VIC DANA

Mujo i skandal na javnom mjestu

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Mujo se baš ono pravo napio s jaranima i krene on kući nakon što se kafana zatvorila, kad mu se gadno pripišalo. Gleda on lijevo, desno, nema nikoga, pa ga izvadi i počne… više »

VIC DANA

Muji problemi u razmišljanju

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Mujo se zapio u kafani s jaranima pa nakon pete pive upita Hasu: - De, Haso, rec' ti meni, da nađeš na cesti pare i mozak, šta b' ti uz'o? Haso ispali iz prve: - Lovu, bolan,… više »

VIC DANA

Mujo na sezoni

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Mujo krene na sezonu i zaposli se kao konobar. Prvi dan na poslu i prvi gosti mu naručuju: - Molim vas, dvije kave, jednu s više šećera, drugu gorču... Mujo ih pogleda… više »

VIC DANA

Muškarac u knjižari

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Uleti tip u knjižaru, zagleda po svim policama i na kraju dođe do prodavačice: - Oprostite, imate li knjigu "Muškarac je gazda u kući"? Prodavačica se uguši od smijeha: - Ima,… više »

VIC DANA

Mujo i loš ulet

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Mujo gleda Fatu na kraju šanka u kafani, skupi hrabrost i dođe do nje sa zavodničkim osmijehom pa ispali: - Kad b' ti rek'o da ć' ti sa zadovoljstvom uzet' nevinost, vjerojatno b'… više »

VIC DANA

Malo o Muji...

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Fata upita Muju: - Mujo, bolan, šta b' ti uradio da ja padnem u rijeku? Mujo odgovori: - Potrčao bih do sela po pomoć. Fata se namršti: - Ali selo je daleko! Mujo je pogleda u… više »

VIC DANA

Nepisana pravila za muškarce

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Nepisana pravila za frajere: 1. 2. 3. 4. 5. više »

VIC DANA

Batman i plavuša

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Batman si nađe plavušu i nakon nekog vremena mu postane sumnjivo i shvati da ga ona vara. Upitaju ga novinari o tome, a on uzdahne: - A gledajte, oprostit' ću joj sve... što ću,… više »

VIC DANA

Programer pred sv. Petrom

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Dolazi čovjek u nebesa, a sveti Petar ga dočekuje. Kaže mu: "Zbog tvojih vrlina i poštenog života, dopuštam ti da provedeš vječnost ovdje u raju. Međutim, možeš… više »

VIC DANA

Fata i njen sprovod

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Fata razgovara s Mujom i on je u jednom trenutku upita: - Fato, bolan, šta b' ti da se kaže na tvom sprovodu? Fata se malo zamisli i ispali: - Pa ja b' najvolila da neko kaže - gle, mrda!! više »

VIC DANA

Mujo i Fatina vozačka

objavljeno prije 10 mjeseci

Fata i Mujo istog dana polažu vozački, pa se sretnu nakon ispita: Fata pita Muju: - Mujo, bolan, jesi l' položio? Mujo se ražesti: - Ma bjež', izjebala me komisija pa pao na poligonu,… više »

VIC DANA

Pandur u lokalnom dućanu

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Pandur ulazi u trgovinu nakon smjene i već s vrata pita: - Dobar dan, koji margarin imate? Prodavačica odgovara: - Dobro jutro. Policajac se zbuni, pa krene ispočetka: - Dobro jutro,… više »

skrolaj na vrh