« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
AQUARIUS ZAGREB

Retromanija i guzotres ovog vikenda u Aquariusu

Aquarius vas u petak vraća u osamdesete, a u subotu vas poziva da dovučete i pokažete svoja dupenca na - Bootyshaker mashupu - OSVOJITE ULAZNICE

Aquarius
Aquarius (Aquarius)
Više o

Aquarius

,

Zagreb

,

party

,

nagradna igra

,

L'kok

,

stuxnet

Aquairus je ponovno priredio zanimljiv program koji ubija dosadu. U petak vas vraća u osamdesete, a u subotu vas poziva da dovučete i pokažete svoja dupenca na - Bootyshaker mashupu. Nemojte previše razmišljati. Jesmo li rekli da su sve veličine poželjne!

Petak 08. listopada

„9 8 0" dobitna je frekvencija plavih valova, ali i naziv najluđe klupske večeri u Aquariusu! Satima ste pokušavali oponašati "moonwalk"? Divili ste se velikoj ljubavi Cruza i Eden? Pitali ste se je li Dr. Alban doista doktor? Bilo vam je žao što su 80-e završile, sve dok niste otkrili 90-e? Mrdali ste glavom na prve taktove "What is love"? Povijest se može ponoviti...vidimo se u petak 08.10. u Aquariusu.

Osvojite upad na Metro portalu!

Uz „980" večeri očekuju vas velikani: Madonna, Culture Beat, Ace Of Base, Depeche Mode, Snap, C & C Music Factory, PM Dawn, Michael Jackson, Frankie Goes To Hollywood, Mark Morrison, Leila K, Reel 2 Real, Soul II Soul, David Bowie, The Prodigy, Eurythmics, Will Smith, Daft Punk, Inxs, MC Hammer, Prince, Pet Shop Boys, Vanilla Ice, Snow, Yazoo i mnoga druga rasplesana imena.

Upad 30kn od 22h

eflyer.jpg
Bootyshaker mashup

Subota, 9. listopada

Sound Designers - Bootyshaker mashup

Bez obzira jeste li obdareni s malom, velikom, okruglom, mršavom ili superiornom  J.Lo guzom, dovucite je, prosimo vas lijepo na Aquariusovu večer posvećenu upravo njima  - Booty Shaker MashUp! Kao i svake subote, Sound Designersi za vas, a dakako i vaše stražnjice, pripremaju tulumarku na dva floora!

Osvojite upad na Metro portalu!

Ovoga puta program je posvećen Noćnom haklu, manifestaciji koja u sklopu projekata „Košarka, a ne klošarka", i "Hip - hop, a ne dop" populariza rekreativni sport i urbanu umjetnost među djecom i mladima vikendom navečer. A haklati u Aquariusu  nećete s košarkaškim loptama, već pogađate - s vlastitim guzama!

Sound Designers domaćice DJ Miss Kali i Suub@ru-a drmat će u A2 prostoru, dok će hip hop i R'n'B hitove na A1 flooru vrtjeti DJ Chill i DJ Go Cut te ostala mlada ekipa DJ-eva. Kao i obično, za vas je Aquarius priredio i piće dobrodošlice, da se što prije oraspoložite i zahaklate dance podijem!

Upad 30kn od 22h

06.10.2010. 16:24:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh