« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
PROGRAM

Strani bendovi i domaći DJ-i u Mediki

Zabava u Mediki počinje već u četvrtak uz nastupe dva strana i jednog domaćeg punk benda

Killed by 9V Batteries
Killed by 9V Batteries (Medika)
Više o

Zagreb

,

medika

,

opasnost po zdravlje

,

Olympique Marseille

,

mary warlick

,

Matthias Lanzinger

,

paraolimpijada

,

Brainbangers' Ball Tour

,

Seven That Spells

ČETVRTAK 07.10.

>>>>>>>>>>>>>>>>>> 

Evacuate (Kalifornija, SAD)
Ovaj streetpunk/hardcorepunk bend osnovan je 2007. i sastavljen je od članova The Virus, Cheap Sex i Lab Rats. Prvi LP su izdali 2009. i sadrži 12 nabrijanih i brzih pjesama punih himničnih singalongova. Gonjeni socijalnom svješću u pjesmama se obrušavaju na propalu ekonomiju, globalno zatopljenje, rat i druge probleme, ali daju i tračak nade svojim slušateljima.

Kao glavni utjecaj navode bendove poput Minor Threat, GBH i Slapshot. Zg je jedna od stanica njihove europske turneje s Mad Pigs.
www.myspace.com/evacuatepunks
crazypigabuser.blogspot.com/

Mad Pigs (Češka) 
Dolaze iz Brna, češke metropole punka. Sviraju od 2002. godine i iza sebe imaju hrpu svirki po Češkoj i support nastupe s bendovima poput One Way System, The Casualties,  Defiance, Lower Class Brats, Framtid, te europsku i japansku turneju.

Glavni utjecaj nalaze u starom hardcore punk-u iz 80tih kao što su Discharge,  Broken Bones, Crucifix, GBH  i  English Dogs.
www.myspace.com/madpigs

Sentence. (Hrvatska) 
Brzi, bučni, jednostavni, iskreni i zabavni. Relativno novi band iz Zagreba, ali u ovom što sviraju su već odavno „nutra"! HARDCORE!!!
www.myspace.com/sentencehc

20h, 20kn

PETAK 08.10.

>>>>>>>>>>>>>>>>>> 

Doseljenici - Dan nezavisnosti
Ako slučajno niste znali/le zašto je danas praznik dođite u Mediku na dvostruku svečanost! Zabavljat će vas nekad ilegalni imigrant, a sad gospodin čovjek sa čistom domovnicom i njegovi razuzdani prijatelji.

DJ Bunny Hojah diže atmosferu na stupanj vrenja uz zvukove glazbenih uspješnica jučer, danas, sutra. Dokažite svoju nezavisnost - pustite s lanca vaša tijela i umove u avanturu od plemenskog do suvremenog plesa uz disko i pank, domaće i strano.

SUBOTA 09.10.

>>>>>>>>>>>>>>>>>> 

Partycipacija
Nova akademska godina. Slobodne studentice. Slobodni studenti. Novi pederi, nove lezbe,  Lgbtiq invazija na Zagreb. Legendarna cedevotka. Zagreb Pride. Gay brucošijada. Ljeto je završilo, Partycipacija je i dalje užarena. Pop your cherry.

Killed by 9V Batteries (Austrija)
Odličan beskompromisni noise pop sastav iz Graza koji je, od svog začeća 2002. godine, objavio nekoliko EP-a i split izdanja, te dva albuma Killed by 9V Batteries (2006) i Escape Plans Make It Hard to Wait for Success (2008). Svojim brzim lo-fi groove-om i zanimljivim disharmoničnim popom parirali su bendovima Mudhoney i Gang of Four, s kojima su svirali.  Zadovoljstvo nam je što smo ih u sklopu njihove balkanske turneje uspjeli ugostiti i u Zagrebu gdje će predstaviti i stvari sa još neobjavljenog trećeg LP izdanja.
killedby9vbatteries.com
www.myspace.com/killedby9vbatteries

DJ Rea (Hrvatska)
Rezidentica Jabbatona i članica Jabba crew-a, rezidentica i organizatorica partija 4ReaL u splitskom Quasimodu, rezidentica Pop up! partija u Purgeraju. Booty bass, nu-rave electro, house, hip-hop, reggae, brazilski funk, indie rock i hitovi '80-tih i '90-tih, čarobni su sastojci veselog i mash-up Reinog seta, začinjeni sa scratch i turntablism tehnikama.
www.myspace.com/rea_profile

DJ Mad as Hatter (Hrvatska)
U mladosti pod jakim utjecajem Kraftwerka, Jean Michaela Jarrea, Vangelisa, KLF-a i U86, kasnije se i sam bacio u stvaranje elektronske glazbe. Nije fokusiran samo na jedan žanr i voli svirati različite vrste glazbe u svojim setovima: od dubokog progresivnog housa do industrial techna.
www.myspace.com/mad_as_hatter

Čakina Birtija: „Later...with Jools Holland" videoslušaona

23h, 20kn prije ponoći/ 30 kuna poslije

06.10.2010. 14:49:01
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Narodna muzika
    22.10.2011. 13:35
    dobar post,dobri su bendovi koji nastupaju ,svaka čast
  2. avatar
    Domaći filmovi 123
    30.11.2011. 15:45
    super je glazba,stvarno je odlična,bendovi ok,nastup je za 10
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh