« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
JOŠ STIGNETE

Seksi srijeda uz Fly Honeyz u Fly! Baru

Osim dobre zabave, danas vas u Fly!-u čeka i natjecanje za zagrebačku Baddest Chick koje vam može donijeti photoshooting za jedan poznati časopis

Fly Honeyz
Fly Honeyz (Fly! Bar)
Više o

Fly! bar

,

srijeda

,

party

,

Rock in Rio

,

američka vlada

,

mladi muškarci

Zločeste Fly Honeyz i ove srijede planiraju pripremiti pravi show i to u sklopu partyja 'My Chick Bad'. Ako ste prošlu srijedu bili u Fly! Baru, onda znate koliko zločeste mogu biti Fly! Honeyz, a ako niste najbolje bi bilo da to provjerite ove srijede.

Reći ćemo samo da je riječ o curama koje oduzimaju dah svojim seksi uniformama stjuardesa i čipkastim Victoria's Secret rubljem koje uvijek nađe načina da proviri ispod djevojačkih opravica. Osim Fly! Honeyz za dobru zabavu će se pobrinuti i DJ Makro Polo koji će vrućim ritmovima RnB-a, housea i hip-hopa natjerati sve guze da se zanjišu na podiju i time ponovno 'zapečatiti' srijedu kao najzabavniji dan zagrebačkog tjedna.

Cilj ovog partyja je pokazati kako Fly! Bar i njegov program srijedom privlače daleko najprivlačnije djevojke. Cure, sve što vi morate napraviti je obući se što više seksi, provokativno ili elegantno i doći se pokazati i ostaviti sve bez daha.

Svojom pojavom ukradite poglede, a plesnim pokretima osvojite sve prisutne - poručuje uvijek dobro raspoložena ekipa iz Fly!-a. Sve navedeno može vam pomoći da upravo vi postanete Zagreb' s Baddest Chick i osvojite bogate nagrade. Pobjednicu će izabrati tajni žiri Fly! bara za koji nitko neće znati, ali koji će itekako pažljivo odraditi posao jer je glavna nagrada photoshoot za jedan poznati časopis.

Naravno, bogato će biti nagrađena i ekipa koja dođe s pobjednicom jer će za njen stol odmah sletjeti boca žestice po vlastitom izboru. S obzirom na sve navedeno, nije ni čudo da je Fly! Bar postao najpopularnije zagrebačko odredište srijedom.

06.10.2010. 16:50:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh