« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
VIKEND

Promocija Zarkoffovog albuma i Highland Brothers LIVE u Sirupu

Nova sezona u Sirupu zahuktava se punom parom, vikend donosi jednu promociju albuma i sjajan live nastup

Zarkoff predstavlja novi album Departed
Zarkoff predstavlja novi album Departed (Sirup)
Više o

vikend

,

Sirup

,

program

,

Zarkoff

,

Highland Brothers

Petak, 14.09.2012.

Zarkoff "Departed" album launch party

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da vlasnik jednog od najljepših domaćih muških vokala - ZARKOFF - ima novi album. Predstavljanje albuma DEPARTED biti će u petak 14. rujna u klubu SIRUP. 

DEPARTED predstavlja i glazbenikov pomak prema IDM-u i popu, odnosno otvaranje prema malo široj publici. Uz ZARKOFFA, u SIRUPU će nastupiti POPSIMONOVA, koja će uživo izvesti dio svog novog repertoara, te LE CHOCOLAT NOIR u DJ izdanju.

Album se može od 01.rujna preuzeti sa nezavisnog glazbenog web shopa bandcamp.com.

ZARKOFF, koji iza sebe ima podosta singl izdanja od 2007. i prvog EP-a na Home Made Electronici, ovaj se put napokon odlučio za dugosvirajući format na kojem se nalazi 7 novih skladbi. Iako mu je ovo prvi samostalni album, ZARKOFF je prije 2 godine u suradnji sa LE CHOCOLAT NOIR, a u projektu Florence Foster Fan Club izdao album "Everyday Theatre" za brazilski Wave Records.

Upravo će i LE CHOCOLAT NOIR, DJ i producent nekoć poznat kao Yas nastupiti na Zarkoffovoj promociji. LE CHOCOLAT NOIR, starijoj generaciji poznat po projektu Soba 23, u posljednje se vrijeme najviše veže uz radio emisiju Disco Panonia te istoimene klupske večeri, koje periodično održava po domaćim klubovima.

Promociju će svojim nastupom zasladiti i POPSIMONOVA, zagrebačka electro-pop ikone, kojoj je 2012 donijela dva nova izdanja, za sarajevski Adriatiko Records te belgijski Romance Moderne. Osim nastupa spomenutih glazbenika, u Sirupu će se moći nabaviti i album u CD formatu po promotivnoj cijeni...

Ulaz: 30kn, Sirup Discounts 23-01h

http://zarkoff.bandcamp.com/album/departed

Subota, 15.09.2012.

Highland Brothers LIVE

Nakon odličnog nastupa na ovogodišnjoj Harteri te plodonosnog ljeta koje uključuje pojavljivanja na kompilacijama ''Under The Surface Appears Real Beauty Vol 8'' i ''Hidden Treasures Vol 3 Electronic Tracks Advertised To A Bigger Audience'' etikete Ready Mix i ''Moody Deep House vol.3'' njemačkog Tenora, remiks za Westlake te recenziju i javnu podršku od strane Laurenta Garniera, došao je idealan trenutak za zagrebačku premijeru ovog talentiranog dvojca...

Highland Brothers Inc čine Amor, veteran opatijsko -riječke plesne scene, koji pušta glazbu od sredine 90-ih, bivši rezident Ambasade Gavioli te Korni, poznat i kao Maxxxter, osebujni producent koji je nakon sedmogodišnjeg avanturističkog života u Amsterdamu, odlučio glazbenu karijeru nastaviti u Hrvatskoj...

Pored live nastupa, Amor će nastupiti i svojim DJ setom pored Sergeja, domaćina ovog eventa. Ulaz na ZG premijeru Brothersa je 30kn uz Sirup discounts od 23 do 01h..

13.09.2012. 07:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh