Metro-portal.hr

objavljeno 13.09.2012. 07:51:00
VIKEND

Promocija Zarkoffovog albuma i Highland Brothers LIVE u Sirupu

Nova sezona u Sirupu zahuktava se punom parom, vikend donosi jednu promociju albuma i sjajan live nastup

Zarkoff predstavlja novi album Departed
Zarkoff predstavlja novi album Departed (Sirup)

Petak, 14.09.2012.

Zarkoff "Departed" album launch party

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da vlasnik jednog od najljepših domaćih muških vokala - ZARKOFF - ima novi album. Predstavljanje albuma DEPARTED biti će u petak 14. rujna u klubu SIRUP. 

DEPARTED predstavlja i glazbenikov pomak prema IDM-u i popu, odnosno otvaranje prema malo široj publici. Uz ZARKOFFA, u SIRUPU će nastupiti POPSIMONOVA, koja će uživo izvesti dio svog novog repertoara, te LE CHOCOLAT NOIR u DJ izdanju.

Album se može od 01.rujna preuzeti sa nezavisnog glazbenog web shopa bandcamp.com.

ZARKOFF, koji iza sebe ima podosta singl izdanja od 2007. i prvog EP-a na Home Made Electronici, ovaj se put napokon odlučio za dugosvirajući format na kojem se nalazi 7 novih skladbi. Iako mu je ovo prvi samostalni album, ZARKOFF je prije 2 godine u suradnji sa LE CHOCOLAT NOIR, a u projektu Florence Foster Fan Club izdao album "Everyday Theatre" za brazilski Wave Records.

Upravo će i LE CHOCOLAT NOIR, DJ i producent nekoć poznat kao Yas nastupiti na Zarkoffovoj promociji. LE CHOCOLAT NOIR, starijoj generaciji poznat po projektu Soba 23, u posljednje se vrijeme najviše veže uz radio emisiju Disco Panonia te istoimene klupske večeri, koje periodično održava po domaćim klubovima.

Promociju će svojim nastupom zasladiti i POPSIMONOVA, zagrebačka electro-pop ikone, kojoj je 2012 donijela dva nova izdanja, za sarajevski Adriatiko Records te belgijski Romance Moderne. Osim nastupa spomenutih glazbenika, u Sirupu će se moći nabaviti i album u CD formatu po promotivnoj cijeni...

Ulaz: 30kn, Sirup Discounts 23-01h

http://zarkoff.bandcamp.com/album/departed

Subota, 15.09.2012.

Highland Brothers LIVE

Nakon odličnog nastupa na ovogodišnjoj Harteri te plodonosnog ljeta koje uključuje pojavljivanja na kompilacijama ''Under The Surface Appears Real Beauty Vol 8'' i ''Hidden Treasures Vol 3 Electronic Tracks Advertised To A Bigger Audience'' etikete Ready Mix i ''Moody Deep House vol.3'' njemačkog Tenora, remiks za Westlake te recenziju i javnu podršku od strane Laurenta Garniera, došao je idealan trenutak za zagrebačku premijeru ovog talentiranog dvojca...

Highland Brothers Inc čine Amor, veteran opatijsko -riječke plesne scene, koji pušta glazbu od sredine 90-ih, bivši rezident Ambasade Gavioli te Korni, poznat i kao Maxxxter, osebujni producent koji je nakon sedmogodišnjeg avanturističkog života u Amsterdamu, odlučio glazbenu karijeru nastaviti u Hrvatskoj...

Pored live nastupa, Amor će nastupiti i svojim DJ setom pored Sergeja, domaćina ovog eventa. Ulaz na ZG premijeru Brothersa je 30kn uz Sirup discounts od 23 do 01h..

13.09.2012. 07:51:00
http://metro-portal.hr/promocija-zarkoffovog-albuma-i-highland-brothers-live-u-sirupu/73867/