« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
PARTIJANA

Funhouse - novi program subotom u Aquariusu

Program 'funhouse' namijenjen je svim ljubiteljima house, electro i bass glazbe, te će subotom moći čuti najveće i najaktualnije hitove sa svjetskih plesnih podija

Funhouse u Aquariusu
Funhouse u Aquariusu (Aquarius)
Više o

Aquarius

,

Funhouse

Zagrebački klub Aquarius s početkom nove jesensko/zimske sezone pokrenuo je novi klupski program, koji će se održavati svake subote pod imenom 'funhouse'.

Slijedeći tradiciju raplesanih i iznimno posjećenih subotnjih večeri, koju Aquarius njeguje već dva desetljeća, klub i njihov rezident DJ Martyn Negro osmislili su novi program koji se i ovoga puta bazira na promociji isključivo plesne glazbe.

Program 'funhouse' namijenjen je svim ljubiteljima house, electro i bass glazbe, te će subotom moći čuti najveće i najaktualnije hitove sa svjetskih plesnih podija prema izboru respektabilnih, domaćih i stranih DJ imena.

Uz ponajbolje svjetske hitove, u nadolazećim vikendima izmjenjivat će se i razni tematski partyji, a klub najavljuje i mnoštvo aktivnosti izvan klupske večeri kao što su radionice, natječaji i slušaonice.

Oboružajte se dobrom voljom, nabacite smješak i dođite već ove subote u Aquarius, gdje će vas osim dobro znanog rezidenta programa Martyna Negra, zabavljati i Mario Amarillo koji se upravo vratio sa Zrća naoružan pozitivnom energijom!

Budite prvi u gradu koji će iskusiti naš vrhunski plesni tulum!

www.facebook.com/funhouseaq

12.09.2012. 18:42:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh