« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
'VREMENOM'

Promocija albuma grupe Mika Male danas u Močvari

POGLEDAJTE VIDEO - U petak u Močvaru stiže britanski Asimilon, a u subotu vas čeka Hardkor Metal Armagedon uz dva žestoka DJ-a te dva još žešća benda

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Močvara)
Više o

močvara

,

zagreb-info

,

nagradna igra

,

Mika Male

,

Hardkor Metal Armagedon

,

Asimilon

,

Ministarstvo psihodelije

četvrtak 04.11. 20h
Indie rock fešta

Mika Male (Zagreb)
www.myspace.com/mikamale
+ gosti

Promocija albuma „Vremenom"

Nakon godina djelovanja, manje-više „u ilegali", jedna od bolje čuvanih tajni domaće glazbene scene sprema se na dug i dalek put otkrivanja svog jedinstvenog talenta svim zainteresiranim ušima, žednima sjajne glazbe.

A on počinje upravo večeras, koncertnom promocijom njihovog novog albuma „Vremenom" objavljenog za Dallas Records, na kojem se nalazi 10 novih intimnih priča koje glazbom i riječima oslikavaju apsurd i veličanstvenost ljudskog postojanja, svu ljepotu i složenost komunikacije i kaos međuljudskih odnosa.

mika-male400.jpg
Mika Male

Uglavnom ih uspoređuju s Tindersticks, Dirty Three ili pak Nick Drakeom, pa, ukoliko volite toplu, snenu, melankoličnu i jako, jako lijepu glazbu, pridružite im se i zaželite im sretan put. Da ova večer bude još posebnija pobrinut će se i brojni gosti iznenađenja.

upad: 20kn

petak 05.11. • 23h
Ministarstvo psihodelije w. Asimilon

Live: Asimilon (Bom Shanka Music, Velika Britanija)
DJ's: Pelks (Pistolero), Pila (Ministarstvo Psihodelije)
Extra: Deco, Chai & Cookies

D.I.Y. priručnik Ministarstva Psihodelije u sekciji "kako se zagrijati u ove hladne jesenske dane" donosi savjet - stompanje u Močvari uz Asimilon! Iza ovog projekta stoji Britanac Richie Elmes, koji osim na njemu radi i na glazbenim kolaboracijama kao što su Psymmetrix i A.R.T. Conspiracy. Asimilionov pristup glazbi je da ona ne mora pripadati određenom žanru; dok god je to dobra glazba, granice ne bi trebalo nametati.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

5123539374_871e3879db_z.jpg
Ministarstvo psihodelije w. Asimilon

No njegov je idealni zvuk negdje između hrskavo-mljackavog psihodeličnog techna i jutarnje glazbe s melodičnim prizvukom te funky plesnim basom.

Od njegove glazbe možete očekivati tečne i tvrđe melodije; kao u dobrim starim danima, samo novo, svježe i godinama prije isteka datuma trajanja. Nedavno je izdana kompilacija "No Funny Business" koja sadrži tri Richijeve trake, a još njegovih izdanja možete naći na labelovima Bom Shanka Music, Blue Hour Sounds, Zero Gravity Records i Liquid Records. Podrška domaćih snaga ni ovaj put neće izostati, jer su tu Pelks i Pila.

upad: 40 kn prije ponoći, 50 kn nakon ponoći
akcije: grupne karte, gratis karte „Sretna ruka", tko prvi kupi 2 Močvarna koktela odjednom dobija kartu za Ozric Tentacles, tko se pojavi na ulazu sa Brutal Truth majicom upad džaba (opširnije na www.mochvara.hr/koktel)

subota 06.11. • v 21h / p 22h
Hardkor Metal Armagedon

Gardens of Hiroshima (Zagreb), Upset (Zabok), DJ Ludwa (Zagreb), DJ Mrx (Zagreb)

Hardkor Metal Armagedon u svom drugom močvarnom izdanju ponovno priprema po život opasnu slušaonicu najsnažnijih rifova današnjice, jučerašnjice i sutrašnjice.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

5106467764_d95f90ca9f_b.jpg
Hardkor Metal Armagedon

Mjuzu vrte:
DJ Ludwa (High Voltage @ Radio 101)
www.myspace.com/highvoltageradio101
DJ Mrx (Komodore64 @ Radio Student)
www.myspace.com/komodore64

Beskopromisnom nabrijanom svirkom podršku pružaju:
Gardens of Hiroshima (Zagreb)
www.myspace.com/gardensofhiroshima
Pred-apokaliptična zloguka post-hardcore punk četvorka iz Zagreba uveselit će sve razuzdance koji vole bendove ala Converge, Darkest Hour, Refused, The Plague Mass...

.Upset (Zabok)
http://www.myspace.com/upsetzbhc
Zabočki močni hardkoraši predstavit će zagrebačkoj publici prvi studijski uradak „Opiate For The Masses" i uljepšati kasne noćne sate svim fanovima mjuze na tragu Madball-a, Sick Of It All-a, Hatebreed-a, Terror-a...

Niti ovaj put neće izostati zabava na supersoničnom računalu svih vremena - Commodore 64 s nagradama za one najbolje, ali i svi će ostali posjetitelji imat priliku osvojiti glazbena hardkor/metal izdanja Moonlee Recordsa & Geenger Recordsa.

upad: 20 kn do ponoći, 30 kn nakon ponoći

akcije: s pozivnicom do ponoći upad džabe, tko dođe s joystickom od commodorea 64 ili kosom do dupeta upad džaba, grupne karte, gratis karte „Sretna ruka", tko prvi kupi 2 Močvarna koktela odjednom dobija kartu za Sabaton (opširnije na www.mochvara.hr/koktel)

04.11.2010. 13:19:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh