« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
HIP HOP LEGENDE

Redman i Method Man uskoro u Aquariusu

Legednarni hip hoperi trenutno se nalaze na europskoj turneji, a u Zagreb stižu povodom 17. rođendana kultne radijske emisije Blackout Radija 101

Redman & Method Man
Redman & Method Man (Aquarius)
Više o

Aquarius

,

zagreb-info

,

Redman

,

Method Man

,

hip hol legende

Redman i Method Man, legende hip hopa dolaze u Hrvatsku, a nastupit će u srijedu 17. studenog 2010. u zagrebačkom Aquariusu!

Kada je prije nekoliko godina Redman napunio zagrebački klub Aquarius, publici je obećao da će se vratiti i to sa svojim kolegom Method Manom, reperom koji se proslavio i kao dio slavnog rap kolektiva Wu-Tang Clan. Svoje će obećanje ispuniti u srijedu 17. studenog, kada dvojac Redman & Method Man nastupa na 17. rođendanu kultne radijske emisije Blackout!

Redman & Method Man upravo se nalaze na europskoj turneji, u sklopu koje će posjetiti i Zagreb.

Method Man je aktivan na sceni od 1992. godine, a prije jednako uspješne paralelne solo karijere, probio se i proslavio kao dio Wu-Tang Clana. Za singl 'I'll Be There For You/ You're All I Need To Get By' s Mary J. Blige osvojio je Grammy; objavio je petnaestak albuma, kako solo, tako i u suradnji s drugim reperima, a 'The Crystal Meth' njegov je novi solo album, koji izlazi do kraja ove godine.

Redman je aktivan od 1990. godine, kada je započeo karijeru u katalogu legendarne izdavačke kuće Def Jam. S Erick Sermonom i Keith Murrayjem bio je dio supergrupe Def Squad. Objavio je 15-ak solo albuma, suradnji, mixtapeova i soundtracka, a u listopadu ove godine izlazi mu i posve novi solo album 'Reggie'.

Zajedno snimaju od 1999., a novi, treći album u njihovoj seriji suradnji pod nazivom 'Blackout!' najavljen je za kraj ove ili početak sljedeće godine.

Zajedno su glumili i u poznatoj komediji 'How High', a na TV kanalu Fox imali su čak i zajednički sitkom, TV seriju 'Method & Red'.

Blackout je radijska emisija na Radija 101, koja je s emitiranjem počela 18. studenog 1993. na tadašnjem Radiju 1, pod voditeljstvom DJ Frxa i Phat Phillieja. Phat Phillie vodi je i danas, a možete je slušati svaki utorak od 22 sata (repriza petkom od ponoći).

Blackout je u svojih 17 godina emitiranja lansirao veliku hrvatsku hip hop eksploziju s početka novog milenija, obrazovao nekoliko hip hop generacija, a na hrvatske pozornice doveo imena kao što su OC, Big L, De La Soul, Raekwon, DJ Premier, Jeru The Damaja, Tha Alkaholiks, Royce 5'9, Inspectah Deck, DJ Jazzy Jeff...

Cijena karte u pretprodaji bit će 160kn, a možete ih naći u sustavu Eventima (www.eventim.hr HR, SLO I BIH), Aquarius CD shopu, clubu Aquarius te u One Way Storeu u Ljubljani.

03.11.2010. 11:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh