« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
EKSKLUZIVNO

AN21 sljedećeg petka u Piranhi

DJ AN21, pravog imena Antoine Josefsson, brat poznatijeg Stevea Angella iz Swedish House Mafie, sljedećeg tjedan dolazi u zagrebačku Piranhu - OSVOJITE ULAZNICE

DJ AN21
DJ AN21 (AN21)
Više o

Piranha

,

Swedish House Mafia

,

zagreb-info

,

nagradna igra

,

Antoine Josefsson

,

DJ AN21

Antoine Josefsson aka DJ AN21, brat super poznatog Stevea Angella koji čini jednu trećinu najveće svjetske house atrakcije Swedish House Mafie, u petak 12. studenog po prvi put u Zagrebu ekskluzivno gostuje u klubu Piranha.

Klub Piranha nastavlja sa trendom ekskluzivnih evenata na kojima su gosti najzvučnija svjetska imena „dance scene" te tako najavljuje atraktivnu klupsku zimu u Zagrebu. Gostovanje francuskog maestra Arno Costa do posljednjeg mjesta je napunilo Piranhu, a sva VIP mjesta bila su rezervirana mjesec dana unaprijed.

Piranha će tako nastaviti s gostovanjima svjetskih vladara podija te s ponosom najavljuje još jedno ekskluzivno gostovanje. Ravno iz Švedske, pod okriljem najvećeg house trojca na svijetu Swedish House Mafie - po prvi put u Zagrebu nastupit će Antoine Josefsson, u glazbenim krugovima poznat kao AN21.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

AN21:

piranha_petak_12.11.jpg
Piranha

Švedska scena u posljednjih deset godina u glazbenom smislu izbacuje najbolje producente i glazbenike, a popis osoba koje spadaju u sam vrh svjetke A liste svakako su Axwell, Sebastion Ingrosso, Steve Angello, Eric Prydz...Na tom prestižnom popisu u zadnjih par godina nalazi se i ime Antoine Josefsson (AN21) koji pod stručnom palicom Swedish House Mafie niže uspjeh za uspjehom.

Super talentirani producent tako je od malih nogu okružen glazbom, a u pauzi od nastupa svaki svoj trenutak provodi u studiju starijeg brata Stevea Angella. Sa svojih nepunih 18 godina odlučuje uzeti stvar u svoje ruke te pokreće vlastitu klupsku noć u najboljem klubu u Švedskoj.

Nakon samo pola godine rezidencije dobiva ponude i drugih klubova, te danas AN21 ima nekoliko rezidencija diljem Švedske. Upitate li ga koja su DJ imena ostavila najviše impresija na njega uvijek će rado izdvojit Joris Voorn, Carla Coxa, Luciana, Stevea Lawlera, brata Stevea Angella i Ericka Morilla.

AN21 remixirao je neke od velikana elektronske scene kao što su Basement Jaxx (Raindrops) I Tommy Sparksa, a uskoro mu izlazi i ploča za diskografsku kuću "Size" njegovog starijeg brata Stevea Angella. U suradnji s njim izbacuje i svoja dva single "Flonko" i "Valodj". Njegovu produkciju u startu je podržala jedna od najutjecajnijih osoba "dance scene" Pete Tong koji uvrštava pjesme u svoju popularnu emisiju na Radiju 1 BBC.

Njegovo ubojito oružje je DJ-iranje, a poznat je da na raznim nastupima svira i do pet sati.

Ulaznice za ovaj ekskluzivni događaj dostupne su u pretprodaji po 150kn u svim poslovnicama Eventima, te putem interneta na www.eventim.hr.

Više informacija: www.piranha.hr

AN21:  http://www.myspace.com/an21official

04.11.2010. 15:48:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh