« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
LABIN

Labinmusic drugu godinu za redom

Ove godine na labinskom festivalu očekuju vas TBF, Urban&4, Rundek i Pipsi

labinmusic
labinmusic (Labinmusic)
Više o

TBF

,

Urban

,

Pips Chips & Videoclips

,

27. siječnja

,

gay osobe

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg festivala, ovogodišnji, drugi po redu trajat će od 11. do 19. lipnja. Festival započinje 11. lipnja besplatnim koncertom na novoj atraktivnoj lokaciji amfiteatra u gornjem Labinu. Na toj će se večeri predstaviti mladi glazbenici iz Istre. Program će započeti u 21h i trajat će do ponoći. Pokrovitelj koncerta bit će Grad Labin.

U utorak 15. lipnja starta glazbena radionica na kojoj će se obrađivati teme iz glazbene produkcije. Radionica će trajati tri dana, a u sklopu nje zainteresirani mogu naučiti proces snimanja glazbe, način obrade, pa sve do izdavanja vlastitog proizvoda na nekom od medija. Kotizacija za radionicu je 150 kn, a u cijenu su uključena tri dana teorijske i praktične nastave i majica Labinmusic festivala.

Glavni događaj festivala je veliki koncert u subotu 19. lipnja u starom gradu Labinu. Ove godine nastupaju velika imena hrvatske glazbene scene: Rundek Cargo Trio, Pips Chips & Videoclips , Urban & 4 i TBF.

Ova vrhunska glazbena postava biti će dodatno upotpunjena sa bendovima The Crossroads i Rockline, koji će nastupiti kao predgrupe. Koncert će trajati od  20h pa sve do 04h ujutro.

Cijena karata u pretprodaji je od 99,99 kn, a svi će na ulazu moći pronaći štand sa  poklonima iznenađenja po cijeni od samo 1 lipe. Ulaznice za FAN PIT su po cijenama od 120,00 kn.

Količine ulaznica u pretprodaji su ograničene. Cijene karata na dan koncerta bit će 20kn skuplje.

Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima Ticketproa.
(Dallas Music Shop Rijeka, Centar Cd Shop Pula, Link Rovinj, poslovnice Kompasa i mnogi drugi).

03.06.2010. 09:12:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh