« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
CLUBBING

Povratak DJ scene u Stella Mares

Na prelijepoj plaži u uvali Trstenik ovog ljeta priprema se atraktivni program uz modernu plesnu glazbu tijekom popodnevnih beach party-a

Više o

Split

,

lijek za paradentozu

,

Electrolux Design Lab 2011

Splitski lounge & beach bar Stella Mares, bivše legendarno mjesto gdje se godinama kreirala splitska i dalmatinska elektronska scena, sada u novom ruhu vraća DJ program u ove krajeve. Na prelijepoj plaži u uvali Trstenik ovog ljeta priprema se atraktivni program uz modernu plesnu glazbu tijekom popodnevnih sati kada su zakazani after beach partiji.

Otvorenje programa uz moderne house zvukove započinje u petak, 18. lipnja od 16h kada u goste dolazi „Godfather house glazbe u Hrvatskoj" - DJ Ivan Mastermix. Serijal after beach partija sa stranim DJ gostima održavat će se svakog petka u isto vrijeme.

Tijekom ostalih dana u tjednu gosti mogu uživati u klupskim programima kroz koje će se izmjenjivati house, electro, RnB glazba u svim kombinacijama; pjena partiji; silent partiji i još mnoge zanimljivosti.

Na lokaciji koja govori sama za sebe, uz plažu i obližnje more osim ugodnih separea i fotelja, Stella Mares će ponuditi izležavanje u ugodnom ambijentu ispod suncobrana, osvježenje uz pijuckanje koktela, posebno odijeljene VIP lože te zabavu na razini svjetski poznatih turističkih središta.

U nastavku sezone petkom za DJ pultom će se redom izmjenjivati; poznata zagrebačka klupska večer Housefusion (Tom Bug i Andrija); Paolo Barbato iz Italije nedavno ovjenčan s 25 godina uspješne producentske i DJ karijere; rezident legendarne klupske institucije Carpe Diem na Hvaru - DJ Benjamin De Luxe; žena showman za DJ pultom, Paulette koja dolazi iz Pariza; otac house glazbe u Americi Marshall Jefferson; prelijepa Viktoria Metzker nova topless DJ diva iz Mađarske, zečica mađarskog Playboya koja se odlučila okušati u DJ vodama; Latin Prince iz Los Angelesa kako bi nam dočarao mash-up spoj electro, house i RnB zvukova koji ga inspiriraju.

Najbolje od najboljega iz područja RnB i house glazbe odsvirat će potom DJ Dado iz Njemačke, a vibracije na podiju dodatno će rasplamsati glas crnog diva iz Italije - MC Moma. Dave Manalli za DJ pultom i MC Alex Donatti predstavit će još jednu interesantnu kombinaciju, house s dosta vokala od Davea, te glas MC Alexa koji je godinama zabavljao publiku u instituciji elektronske glazbe, klubu Ambasadi Gavioli - Izola. Chipi je novo otkriće iz susjedne Bosne i Hercegovine, a u nastupu će mu se pridružiti i jedna trećina Housefusiona, Tom Bug.

Za kraj priređujemo RnB Crossover nastup uz Latin Princea. Ovaj glazbenik svirao je i kao pred DJ na zagrebačkom koncertu 50 Cent-a.

02.06.2010. 13:09:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh