« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
T-MOBILE INMUSIC

One Piece Puzzle, Deafness By Noise i Popeye na T-Mobile INmusicu

Dodane domaće snage na festival koji će se održati od 21. do 23. lipnja na Jarunu

t-mobile inmusic
t-mobile inmusic (T-Mobile INmusic festival)
Više o

T-Mobile INmusic

,

Yogi čaj

,

Mate čaj

,

Lapacho čaj

Na ovogodišnji T-Mobile INmusic festival dolaze i riječka industro-pop atrakcija One Piece Puzzle,  samoborski hard core bend Deafness By Noise te pulski nu metal sastav Popeye.

One Piece Puzzle i Deafness By Noise nastupaju na Tuborg stageu, dok se Popeye pridružuje programu nultog dana T-Mobile INmusica.

ONE PIECE PUZZLE

Riječka grupa One Piece Puzzle (OPP) djeluje od 2001. godine. Prepoznatljivi su po ekspresivnim nastupima često definiranim kao agresivnim, kaotičnim i opscenim, a predstavljaju ih kao bend s jednom od najboljih rock vokalistica na domaćoj sceni.

Prošle godine izdali su debitanski album pod nazivom "13 ZLATNIH HITOVA". Dosad su  održali vrlo uspješne koncerte u svim većim gradovima u državi te mnogim festivalima alternativne glazbe. Također su dijelili pozornicu s velikim imenima kako domaće, tako i strane glazbene scene poput grupa Laibacha, The Fall, Ratos de Porao, Ramba Amadeusa, Leta 3, TBF-a, Hladnog Piva...

2006. godine OPP pobjeđuju na renomiranom 'Art and Music Festivalu', a  2007. sviraju kao predgrupa Hladnom pivu na njihovoj turneji. Za prvi singl s prvijenca "Derem! Rokam! Guzim!" snimili su i video spot koji se radi "kontroverznog teksta" neko vrijeme nije vrtio na hrvatskim televizijama, da bi nakon prekida cenzure pjesma osvanula na prvom mjestu glazbene top ljestvice na HRT-u.

Svojim su umjetničko-glazbenim stvaralaštvom doprinijeli  i realizaciji predstave "Dolina ruža" u produkciji dramskog kazališta Gavella. Uskoro se očekuje njihovo novo izdanje koje će sadržavati novi singl iz predstave „Da! Da! Da!" te remikseve s albuma prvijenca i brojne video spotove.

DEAFNESS BY NOISE

Deafness By Noise su hard core bend, osnovan 1991. godine. Dosad su izdali 3 albuma i 2 EP-ija, a iza njih je više od 500 nastupa diljem Europe. Nastupali su na čak šest samostalnih europskih turneja, na velikim ljetnim festivalima te s bendovima kao što su: Biohazard, Sick Of It All, Madball, Dog Eat Dog, Discipline, Pro-Pain i mnogi drugi.

2008. potpisali su za „I Scream Records", izdavačku kuću sa sjedištima u New Yorku i Belgiji koja zastupa bendove poput Madball, Agnostic Front, Blood for Blood, Death by Stereo, MOD, Discipline i druge.

Novi album koji izdaju ove godine pod nazivom „Aim 2 Please" snimljen je u Njemačkoj, a producirao ga je Andy Classen, koji je, među ostalima, radio i sa Rykers, Holy Moses, Dew-Scented and Brightside, a na albumu gostuju članovi bendova Rykers i Brightside.

POPEYE

Osnovani su 2000. godine. Prvi studijski album „Domaći album" objavljuju 2003. godine, a za produkciju pjesme „Che bella citta" dobivaju nagradu HGU-a. Poznati su po kvalitetnim svirkama i energičnim nastupima.

Iza njih je troznamenkasti broj odsviranih koncerata diljem Hrvatske i susjednih zemalja, a uz niz nastupa s mnogim domaćim glazbenim imenima poput Urbana&4, Edo Maajke i drugih, Popeye su nastupali i s bendovima kao što su  Sepultura, Korn i Asian Dub Foundation.

Prošle godine izdali su svoj drugi studijski album pod nazivom „Cijena slobode", koji donosi singlove kao što su „Žmanjana dica", „EUrupa" i „Delaj, delaj", na kojem su ostvarili suradnju s poznatom hrvatskom jazz pjevačicom Tamarom Obrovac.

Nakon nekoliko promjena sastava, danas djeluju kao peteročlani bend.

04.06.2010. 13:22:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh